EverQuest II får utgivelsesdato

Som om ikke det kommer nok stortitler tidlig i november, har Sony Online Entertainment kunngjort at utgivelsen av EverQuest II er svært nær.

Hvis du er en av de mange som gleder seg til at etterfølgeren til et av tidenes største MMORPG-spill skal komme i salg, har du nå en spesifikk dato å se frem til. Sony Online Entertainment har nemlig kunngjort at EverQuest II vil komme i salg i Europa og USA den 8. november. Dermed ser over fire års utvikling til å nærme seg slutten, selv om vi naturligvis forventer at SOE vil slippe forbedringer og oppgraderinger lenge etter at spillet er kommet på markedet.

EverQuest II kommer i tre versjoner; en CD-versjon, en DVD-versjon og en "Collector's Edition"-versjon (på DVD, naturligvis). Sistnevnte kommer med ekstragjenstander som spilleren får dra nytte av i spillet (inkludert malerier til huset, en babydrage og magiske snakkende statuer av Antonia og Lucan). I selve pakken får kjøpere en kunstbok, en bonus-DVD, lydsporet på CD, en samlemynt i en pengepung av fløyel, et tøykart og to plakater. Med på kjøpet får du 30 dagers gratis spilletid, uansett hvilken versjon du velger.

Siste fra forsiden