EverQuest II

Sony Online Entertainment har nylig gitt E3 demo-filmen av EverQuest 2, som inneholder over åtte minutter med film fra spillet.

I løpet av åtte og et halvt minutt får du se en haug med spennende innhold fra EverQuest II. Filmen starter ved å vise hvordan du kan skreddersy din egen karakter. Spillet skal visstnok ha flere millioner kombinasjonsmuligheter i forhold til det å skreddersy spillerkarakteren din, slik at du kan sikre at akkurat din karakter blir unik i EverQuest 2-universet.

Videoen tar så for seg en del av spillets øvingsoppdrag, før den fortsetter ved å vise de to hovedbyene i spillet, Freeport og Qeynos. Freeport er underlagt de onde rasene, og det er der du starter om du velger en ond rase. Idylliske Qeynos er startstedet for de gode rasene.

Filmen viser også flere kampsituasjoner, og demonstrerer hvordan det faktum at alle ikke-spillende karakterer har ekte stemmer påvirker spillopplevelsen. Den avslutter med å vise et såkallt "instanced" eventyr, hvor en gruppe spillere har slått seg sammen og besøker et område hvor de må møte en rekke farlige fiender helt alene (uten at andre spillere kan trenge seg inn og hjelpe eller stjele "kills").

Videoen er på 35 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden