EverQuest-universet utvides

EverQuest får sin ellevte ekspansjonspakke, mens EverQuest 2 får en ny ekspansjon og spiller-mot-spiller kamp.

EverQuest er kanskje et av de eldste MMORPG-spillene som fremdeles spilles aktivt, men det hindrer ikke utviklerne i Sony Online Entertainment å lage nye ekspansjoner for spillet. Nå har de kunngjort spillets ellevte ekspansjonspakke, som får navnet Prophecy of Ro.

Prophecy of Ro kommer i to versjoner; en i butikkene (i alle fall i USA) og en som kan lastes ned. SOE forteller at ekspansjonen gir spillerne mulighet til å forandre Norrath som aldri før, med mer ødeleggbare spillmiljøer som tillater dem å ødelegge vegger, bryte seg gjennom dører og mye mer.

Ellers får vi 30 nye oppdrag, 25 nye unike monstre, syv soner og seks små "instances". Dessuten får spillerne mulighet til å lage magiske gjenstander som vil kunne "forandre spillets regler". EverQuest: Prophecy of Ro skal lanseres i februar.

Etterfølgeren får også en ekspansjon i februar, nemlig Kingdom of Sky. Denne lanseres også i to versjoner (en for butikkene og en for nedlastning), og kommer med ti nye soner, 25 nye monstre og en mengde nye objekter. I tillegg tillates spillere nå å forbedre figuren sin til "level" 70, mens laug kan forbedres til "level" 50.

Kingdom of Sky lar deg også kjempe på ryggen til store, flygende drager, som i følge SOE tar gameplayet til nye høyder. Dessuten får vi fire nye arenamotstandere og to nye arenaer

Med EverQuest II: Kingdom of Sky introduseres også et annet nytt gameplayelement, nemlig kamp mellom spillerne ("PvP"). Dette blir også gjort tilgjengelig for de som ikke kjøper ekspansjonen, i en oppdatering som vil finne sted i februar.

Besøk de offisielle nettstedene til Kingdom of Sky og Prophecy of Ro for å få mer informasjon etter hvert som den lanseres.

Siste fra forsiden