Evolution GT

Black Bean har gitt ut en innholdsrik demo av Milestone sitt nyeste bilspill, Evolution GT.

Evolution GT bygger videre på grunnlaget som ble lagt i bilspillet SCAR. Dette betyr at du ikke bare må utvikle bilen underveis i din karriere som racerfører, men også ditt virtuelle alter ego. Ved å velge riktige taktikker og kjørestiler vil spillfigurens egenskaper forbedres, slik at han blir i stand til å konkurrere i stadig kraftigere (og farligere) biler. Det ultimale målet er å få tilgang til biler som Bugatti EB110 og Pagani Zonda.

Løpene foregår over hele Europa, og i tillegg til å få oppleve vakre landskaper som de skotske høylandene og Cote d'Azur får du kjøre gjennom storbyer som London og Barcelona og prøve deg på ekte baner som Laguna Seca og Hockenheim. En forbedret fysikkmodell og "den mest avanserte kunstige intelligensen noensinne sett i et bilspill" skal sikre at du får et realistisk inntrykk av det å delta i ekte løp.

Nå har Black Bean lansert en demo av spillet. Denne kommer med fire baner; Barcelona, Corse, Albacete og Cote d'Azur (Corse kan i tillegg spilles i to versjoner - kort og full). Disse banene kan du prøve med fem ulike biler, i "quick race"-modus og en demonstrasjon av karrieremodus (som inkluderer en opplæringsdel). Demoen er på 476 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden