Excitebike til Virtual Console

Klassiske Excitebike kan nå lastes ned for Wii, sammen med R-Type III, Kirby's Adventure og New Adventure Island.

De fleste som er oppegående nok til å lese Gamer.no skjønner at spill ikke behøver å være spesielt kompliserte for å være morsomme, og Excitebike (som originalt kom ut på NES) er et godt eksempel på et enkelt men svært underholdende spill.

Excitebike

Dette sideskrollende motorsykkelspillet ble designet av Shigeru Miyamoto, og her er målet å komme seg så raskt som mulig gjennom baner full av hopp og andre hindringer. I luften kan du manipulere sykkelens vinkel, og det er viktig å sørge for at landingen blir så jevn som mulig, slik at du får med deg mest mulig fart.

Nå har Excitebike dukket opp på Virtual Console for Wii, hvor det selges for 500 poeng. Det samme gjør det svært hyggelige plattformspillet Kirby's Adventure (som også kom til NES), mens Turbographx-spillet New Adventure Island koster 600 poeng. Dette er et action/plattformspill der du må hakke deg vei gjennom store brett fulle av dyriske fiender.

Til slutt har vi R-Type III: 3rd Lightning, som opprinnelig kom ut til SNES og koster 800 poeng. Dette er et sideskrollende skytespill hvor du kontrollerer et lite (men svært godt bevæpnet) romskip og må ta knekken på en haug av futuristiske fiender. Spillet regnes som en av de bedre titlene i sin sjanger.

Siste fra forsiden