Logitech G Counter Strike: GO Series

Expert-Gaming ble slått av BX3 i kvaliken – i helgen vil de ha revansj

Andre runde i vår Counter-Strike: GO-serie begynner på lørdag.

Revansj!
Valve, Privat

Dette er Logitech G Counter Strike: GO Series:

Vis mer

Norges åtte beste lag spiller mot hverandre fra august til oktober. De to lagene med flest poeng etter endt seriespill spiller en superfinale på SpillExpo i starten av november.


Resultater fra første runde:

Expert-Gaming - Nordic Warthogs 1 - 1
Teklubben - BX3 Elektroniske Sportsklubb 0 - 2
Aposis Gaming - LionsEK Splætta 2 - 0
London Conspiracy - partyastronauts 2 - 0

Slik spilles neste runde:

Expert-Gaming mot BX3 Elektroniske Sportsklubb (streames) Nordic Warthogs mot LionsEK Splætta Teklubben mot partyastronauts (streames) Aposis Gaming mot London Conspiracy (streames)

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

Forrige helg gikk endelig startskuddet for norske Logitech G Counter Strike: GO Series. I den øverste divisjonen møtte de åtte lagene hverandre for første gang i seriespillet. Her fikk vi se flere gode og spennende oppgjør, som gav oss et godt pekepinn på underholdningen vi har i vente utover høsten.

Den kanskje mest mest spennende og intense kampen i helgen var siste som ble spilt. London Conspiracy, sett på av mange som favoritter til å vinne hele serien, spilte sin første kampen mot Partytastronauts. Kampen endte til slutt 2-0 til favorittene, men motstanderne gav de kamp helt til døra. Partyastronauts ledet sågar 14-11 på det første kartet, men en snuoperasjon fra motstanderne gjorde at de ikke greide å dra i land seieren. Til tross for en voldsom sluttspurt fra astronautene overbeviste London Conspiracy på det neste kartet, og fikk en grei seier i første match.

Kampen mellom Partyastronauts og London Conspiracy.

Gullik «Cy» Granerud fra Partyastronauts forteller at de ikke er fornøyd med å kaste vekk en så god ledelse på det første kartet. Han sier videre at han ser fram mot å møte Teklubben på lørdag, og at de går for seier.

– Siden Teklubben er et blandalag bør vi vinne. På den andre siden er vi et relativt nytt lag, og de er så absolutt en gjeng med gode spiller.

Han forklarer oss hva som er grunnen til at Partyastronauts går seirende ut av kampen mot Teklubben:

– Vi har veldig gode spillere som kan avgjøre og vinne kamper på egenhånd.

Avslutningsvis forteller han at målet er å vinne, og at de er skuffet over at de ikke fikk en bedre start på serien.

Rotet nesten bort ledelsen

London Conspiracy spiller sin neste kamp mot Aposis Gaming, med sendestart mandag kveld.

Kampen mellom Aposis Gaming og Lions EK Splætta.

Erik «SIMSY» Gravrok i Aposis sier laget er veldig godt fornøyd med resultatet i den første runden, men at det ikke var en prikkfri kamp:

– Vi er veldig fornøyd med seieren. Lions EK Splætta er en verdig motstander, og en god test i åpningsrunden.

Les også
To av disse fire lagene kan rykke ned

De ble litt vel komfortable når de tok en solid 9-1-ledelse på første kartet, en ledelse de nesten rotet bort. De greide imidlertid å dra i land både det første og andre kartet, og dermed seier i første kamp.

Om deres neste motstander har han følgende å si:

– Det er jo ikke til å legge skjul på at London Conspiracy er Norges beste lag per dags dato, med flere tungvektere. Vi har ikke satt noe konkret mål for kampene, men det å holde dem av så lenge som mulig må jo være et sted å begynne.

Revansjesugne eksperter

Expert-Gaming skal måle seg mot BX3 Elektroniske Sportsklubb i runde 2. Vår ekspertkommentator Andreas Grøterud, en av deltagerne i So You Think You Can Cast, mener vi kan forvente en tett og spennende kamp:

Christian «GrOggi» Hagen. (Bilde: Privat)

– Disse lagene møttes i sluttfinalen i den første kvalifiseringsrunden, og BX3 til slutt vant 2-1. Derfor tror jeg dette blir en meget jevnspilt kamp.

Christian «GrOggi» Hagen, manager for Expert-Gaming, forteller at de er revansjesugne før møtet med BX3:

– Vi vil ha revansj etter tapet i kvalifiseringen. Samtidig er dette er en kamp vi må vinne for å henge med i toppen.

Han sier videre at de har spilt mye på de kartene som skal spilles i helgen, og at de ser positivt på resten av serien:

– Vi går for gull på SpillExpo.

Denne kampen kan du se søndag kveld.

Andre runde i Logitech G Counter Strike: GO Series starter lørdag 6. september.

Følg kampene her på Gamer.no

Gamer.no viser mange kamper fra Logitech G Counter Strike: GO Series i tiden som kommer – både nå til helgen og videre utover året. Om du sliter med å holde styr på alt som foregår, kan det være lurt å stikke innom vårt sendeskjema, hvor du finner en komplett liste over hvilke kamper som skal spilles i serien, når de spilles og hvorvidt de kommer til å bli vist på vår videostrøm eller ikke. Der finner du også resultater fra foregående runder.

Kampene som skal strømmes og kommenteres denne runden er Teklubben mot Partyastronauts, Expert-Gaming mot BX3 Elektroniske Sportsklubb og Aposis Gaming mot London Conspiracy. Alle kampene vises gjennom vår videotjeneste GamerTV.

Siste fra forsiden