Om infokapsler
Expert-Gaming etter seieren
E-sport
Expert-Gaming etter seieren (Bilde: Erlend Blakstad/Gamer.no)

Logitech G Counter-Strike: GO Series

Expert-Gaming til topps i vår Counter-Strike-liga

Slo BX3 Elektroniske Sportsklubb 2-0 i finalen

Dette er Logitech G Counter-Strike: GO Series

Norges åtte beste lag spilte mot hverandre fra august til oktober. De to lagene med flest poeng etter endt seriespill møttes i en superfinale på SpillExpo lørdag 8. november. Vinnerlaget fikk 10 000 kroner, mens andreplass får 5000 kroner.

Alt om den norske ligaen her »

Disse spilte for BX3:

phnien
moen-
m1kkis
r0ke
kalleztaR

Disse spilte for Expert-Gaming:

Thomas «skippii» Bekkelund
Stig «stiGwOw» Holmen
Eirik «spity» Hauger
Thomas «Base» Finnøy
Mikal «enix» Øiesta

LILLESTRØM (Gamer.no): I hele høst har Norges beste Counter-Strike-spillere kjempet om en finaleplass under SpillExpo 2014. Gjennom totalt sju serierunder skulle det avgjøres hvem som fikk lov til å kjempe om 10 000 kroner.

Ved endt serie viste tabellen at London Conspiracy hadde sikret førsteplassen, mens Expert-Gaming havnet på andreplass. Dessverre måtte førstnevnte trekke seg i siste liten, og dermed fikk BX3 Elektroniske Sportsklubb sjansen, siden de endte på tredjeplass i serien.

Første kart: Inferno

Expert-Gaming startet Inferno på terroristsiden og åpnet med å valse over BX3 i de tre første rundene. I pistolrunden mistet de bare én spiller, før de oppskriftsmessig innkasserte de to neste rundene hvor BX3 ble tvunget til å spare penger. 

I den fjerde runden viste BX3 at de ville være med på leken og vant den ganske greit. Men Expert slo tilbake igjen ved å ta den femte runden, før lagene vant annenhver runde til stillingen var 6-3 til Expert-Gaming.

Mange hadde møtt opp for å se finalen.
Mange hadde møtt opp for å se finalen.Bilde: Erlend Blakstad/Gamer.no

Etter det viste Expert-Gaming ingen nåde og lot BX3 få bare én runde til i første halvdel, som gjorde at stillingen var hele 11-4 til pause. Det er meget sterkt med tanke på at terroristene er ansett som den svakeste siden på Inferno.

I andre halvdel fortsatte Expert-Gaming der de slapp i første, og vant to strake runder før de lot BX3 få vinne en runde. Med 13 poeng i lomma ledet de såpass mye at de fint kunne ta seg råd til å tape noen sparerunder. BX3 slapp aldri inn i kampen og Expert-Gaming vant til slutt komfortablet 16-7.

Andre kart: Mirage

BX3 måtte starte som terrorister og gikk aggresivt til verks i pistolrunden. Det gikk ikke helt etter planen, og de endte med å tape de tre første rundene.

Terje Nomeland og Håvard Ruud kommenterte kampen.
Terje Nomeland og Håvard Ruud kommenterte kampen.Bilde: Erlend Blakstad/Gamer.no

Den fjerde runden tok BX3 ganske greit og de viste at de ville gi Expert-Gaming en god kamp. Det eventyret fikk imidlertid en brå slutt da Skippii vartet opp med en særdeles god runde og tok ut tre BX3-spillere med AWP-rifla. 

Resten av omgangen gikk lekende lett for Expert-Gaming, som ledet 12-3 til pause. Det måtte et lite mirakel til for at BX3 skulle snu dette. Det skjedde ikke, og Expert-Gaming vant til slutt 16-6.

Expert-Gaming trakk det lengste strået i dag og viste seg som det beste laget. Spesielt spilleren "base" var i toppform og gjorde nesten som han ville med BX3-spillerne. Lagspillet til Expert-Gaming virket veldig solid gjennom hele kampen, mens BX3 aldri fikk i gang spillet sitt. 

Under kan du se kampen i opptak. Kampen begynner 24 minutter inn i sendingen.

  • Tid: 8. november 2014 - 11:30
  • Spill: Counter-Strike: Global Offensive
Logitech Counter-Strike: GO Series - Høst 2014 - Sluttspill Gå til kampsiden

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen