Få deg et liv i Get a Life Show

Artisticsoft forteller at de planlegger å lansere Get a Life Show til neste år. Spillet er tydelig inspirert av Jones in the Fast Lane.

Husker du Sierra-klassikeren Jones in the Fast Lane? Det gjør tydeligvis også den argentinske spillutvikleren Artisticsoft, for de er i full gang med et spill som heter Get a Life Show. Her må en gruppe spillere konkurrere om å bli mest mulig vellykket i livene sine, i et realityshow som utspiller seg i tre forskjellige byer (Buenos Aires, Paris og New York).

Byene representeres som tredimensjonale spillbrett, som inneholder torg, gater og tolv bygninger som spilleren kan besøke for å gjøre ulike aktiviteter. Formålene til disse aktivitetene er alltid å forbedre livssituasjonen til spillfiguren din på et eller annet vis.

Det første som bør gjøres er å skaffe seg en jobb i en av bygningene i byen. Disse inkluderer en bank, et kasino, et sykehus, et kjøpesenter, en restaurant og et universitet. På fritiden din kan du besøke disse stedene for å gamble, forbedre helsen din, kjøpe nye ting og så videre. Spillet kan spilles både alene og sammen med venner (over nettet eller på samme maskin).

Get a Life Show var tidligere kjent som Metrobotik, og argentinske Artisticsoft har kunngjort at det skal lanseres til neste år. De legger til at lanseringen vil finne sted snart, noe som etter alt å dømme betyr at de forventer å få det ut i løpet av de første månedene av året. Artisticsoft forteller at spillet blir tilgjengelig på CD og i flere språk, men sier ikke om de har fått noen utgivelsesavtaler som sikrer at det kommer til butikkene.

Siste fra forsiden