Fable uten flerspiller

Big Blue Box og Lionhead Studios kunngjorde i går at de hadde kansellert den innovative flerspillerdelen i Fable.

Spill-legenden Peter Molyneux var svært stolt over Fable sin innovative flerspillerdel da han presenterte spillet på Xbox-messen X03 i fjor. Opp til fire spillere skulle kunne samarbeide i kampsituasjoner og liknende, men kun lederkarakteren ville være i stand til å snakke med ikke-spillene karakterer. Til gjengjeld kunne gruppen når som helst bytte lederkarakter.

Dette blir det dessverre ikke noe av. I går dukket nemlig beskjeden opp om at, takket være tidsbegrensninger, ville Fable nå utgis uten noen flerspillerkomponent. I spillets FAQ-dokument står det:

- Det er rett og slett ikke nok tid til at vi kan finpusse flerspillerdelen slik at den vil holde den samme standarden som resten av spillet. I stedet har vi bestemt å fokusere alle ressursene på å fininnstille enspilleropplevelsen, for å sikre at kvaliteten på denne blir så høy som mulig.

Det er nok mange som blir skuffet over denne nyheten, men det var nok hele tiden enspillerdelen av Fable som folk har sett mest frem tid, og derfor er det i det minste gode nyheter at utviklerne nå får konsentrere seg fullt og helt om å gjøre denne så god som mulig.

For mer informasjon om Fable kan du lese sniktitten vår (se lenke under bildene).

Siste fra forsiden