Fable 3 også til PC

Fable 3 også til PC

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Fable-spillene har alltid vært et av trumfkortene Xbox-fans har trukket frem når det er snakk om gode eksklusiver, både Fable 1 og 2 har vært rene Xbox-spill. Det første Fable fikk etterhvert en utvidet PC-versjon i The Lost Chapters, men Fable 2 har til dags dato ikke blitt portet over til mus og tastatur.

En glipp fra Microsofts side kan tyde på at PC-spillere ikke vil bli utelatt i neste omgang, det kan se ut som at Fable 3 vil slippes til PC mer eller mindre samtidig med Xbox 360-versjonen.

Det inkriminerende coveret
Det inkriminerende coveret

Årsaken til dette er et bilde av det kommende spillets omslag, hvor det står «Only on Xbox 360 and Windows». Enda mer mistenkelig er det kanskje at Microsoft var svært kjappe med å fjerne dette omslagsbildet, men ikke før spillnettstedet Joystiq oppdaget den potensielt avslørende teksten.

Eurogamer har i tillegg kontaktet Microsoft, og fått beskjed om at ingenting er bestemt enda, men at vi bør følge med.

(Kilde: Eurogamer)

Les også: Natal-støtte i Fable 3
Les også: Jeg er en talentløs drittsekk
Les også: Fable 3 går nye veier


Fable III

X360
Slippdato: 29. oktober 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Lionhead Studios
Utgiver: Microsoft

Fable 2

X360
Slippdato: 24. oktober 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Lionhead Studios
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen