Faces of War (flerspiller)

Nå kan du prøve flerspillerdelen av det taktiske strategispillet Faces of War.

Faces of War – etterfølgeren til Soldiers of World War II – beskrives som et lagbasert taktisk sanntidsstrategispill for PC, og lar deg lede amerikanske, engelske, sovjetiske og tyske tropper i en rekke berømte slag fra andre verdenskrig. Her nevnes invasjonen av Normandie (D-Dagen og de påfølgende kampene) og slaget om Berlin, og takket være en svært kraftig grafikkmotor bringes disse slagene til live i detalj.

Dessuten skrytes det av avansert kunstig intelligens, som sikrer at soldatene dine alltid vurderer hvordan de kan utføre ordrene dine så trygt som mulig, i stedet for å oppføre seg som hjerneløse roboter. En spennende detalj er at Faces of War vil integrere et psykologisk element til handlingen, og Ubisoft sier det er det første spillet som bringer menneskelige følelser til sjangeren. I tillegg får vi en flerspillerstøtte for opptil 16 spillere samtidig.

Dagens demo er 286 MB stor og inneholder ett brett som kan spilles i to ulike moduser (Combat og Combat FFA), og ett brett som passer for Frontline-modusen.

Eller fra en av følgende kilder:

Fullversjonen av Faces of War inntar norske butikker 15. september.

Siste fra forsiden