Telialigaen - Rocket League

Fact møter bunnsolide Nordavind: – Vi går for seier

Fact lover å gi Nordavind kamp i kveldens Rocket League-toppoppgjør.

«BanjoCarry».
Jørgen Moe/Fact Revolution

Torsdag kveld markerer midtpunktet i Telialigaens vårsesong i Rocket League. De første fire rundene har levert flere underholdende oppgjør, og mer spenning blir det når Fact Revolution møter regjerende seriemester Nordavind.

Begge lagene har hatt sterke sesongåpninger, og ligger på henholdsvis tredje- og andreplass. Fact-kaptein Terje «BanjoCarry» Bekkvang håper å fortsette på samme sporet, men vet at kveldens motstander er en hard nøtt å knekke.

– Forventer en tøff kamp, men vi skal i hvert fall møte opp og gi dem en solid og forhåpentligvis morsom kamp å se på. Men som alltid, vi går utpå for seier, melder Bekkvang.

Kampen ser du på Twitch-kanalen RLNorway fra klokken 20:00 på torsdag 25. februar.

– Veldig bra så langt

DISSE SPILLER FOR FACT

Vis mer

Terje «BanjoCarry» Bekkvang
Mikael «Supr» Vanvik Aunet
Måns «Sh1n» Pettersson

FACTS SISTE RESULTATER

🟢 🔴 🟢 🟢

Med ni poeng etter fire kamper ligger Fact svært godt an. Laget snublet mot AW3 i runde to, men fikk bevist seg skikkelig mot Major sist torsdag. «BanjoCarry» kan ikke annet enn å si seg fornøyd, og mener formkurven stadig peker opp.

– Sesongen har vært veldig bra så langt. Vi har fått lagt ned en del timer sammen og føler vi fungerer bedre og bedre for hver dag, sier Bekkvang.

Møtet med Nordavind på torsdag blir den andre skikkelig store testen for Fact. På papiret er det nok den regjerende seriemesteren som stiller sterkest, men Nordavind har allerede gått på overraskende poengtap denne sesongen.

LES OGSÅ: Rocket League-våren i Telialigaen byr på nok en Nordavind-jakt »

– Skal ikke så mye til for å slå Fact

«Trex».
BSL Pro

Nordavinds hittil eneste bomskudd kom også i sesongens andre runde. Uavgjort mot Razzle Dazzlers svir fortsatt for Theo «Trex» Gagnat, selv om også han er fornøyd med hva gutta har prestert så langt.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Mads «Maadzz» Gjelsten

NORDAVINDS SISTE RESULTATER

🟢 🟡 🟢 🟢

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Jeg er fornøyd med sesongen hittil, bortsett fra kampen mot Razzle der jeg måtte spille med en skadd tommel. Forhåpentligvis kan vi ende sesongen ubeseiret igjen som forrige sesong, forteller Gagnat.

At det skal blir tap i kveld er «Trex» imidlertid ikke bekymret for i det hele tatt. Nordavind-spilleren innrømmer at Fact har sett gode ut denne sesongen, men tror ikke det skal være nok til å skape noen ordentlige problemer for tabelltoeren.

– Det skal nok ikke så mye til for å slå Fact, selv om de har sett gode ut i det siste. Jeg forventer at vi får litt motstand, men at vi fortsatt vinner 4-0, konstaterer Gagnat.

Du kan følge den femte Rocket League-runden i Telialigaen fra klokken 19:00 på torsdag 25. februar. En fullstendig sendeplan er tilgjengelig via Twitter-kontoen til RLNorway.

Slik ser Rocket League-tabellen ut etter fire runder.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden