Telialigaen - League of Legends

– Fact vant den første kampen helt fortjent

Domino fortsetter å ta poeng, mens Nordavind er klare for sluttspillet. Fem lag kjemper om de tre siste plassene.

Eivind «Scumwave» Østlie Haraldstad og Domino snuser på en sluttspillsplass med to kamper igjen å spille.
Blackfilm/Domino/Riot/montasje Gamer.no

SLIK ENDTE SYVENDE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Riddle - Vanir 2-0
Celestial - Bifrost 2-0
Dreamz - Viking 0-2 (spilt søndag)
Nordavind - GamerGrotta 2-0
Fact - Domino 1-1

Se resten av kampene i terminlisten »

Det har vært en innholdsrik tirsdagskveld med fantastisk League of Legends-spill. Riddle slo tilbake etter tapet mot Domino med 2-0 mot Vanir, mens Nordavind beseiret GamerGrotta og sikret seg med det en plass i sluttspillet. Celestial har meldt seg på i kampen med 2-0 mot Bifrost etter at Domino og Fact spilte 1-1.

LES OGSÅ: – Kampen kan være avgjørende for hvem som kommer til sluttspillet

Det er bare to serierunder igjen, og mye kan avgjøres allerede førstkommende søndag. Fact skal ut mot Vanir, mens Viking møter Domino, samt at Riddle skal møte Celestial. Her kan det virkelig gå unna, og det skiller i skrivende stund bare fire poeng fra Riddle på andreplass til Celestial på sjetteplass.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Tabellen etter sju serierunder.
Telialigaen.no

Fact så ut til å ha kontroll

Rundens hovedkamp ble spilt mellom Fact og Domino, og etter det første kartet var det Fact som var i ledelsen 1-0. Det så lenge veldig lovende ut for Fact på det andre kartet også, men Domino kom seg utover i kampen. Det var flere lagkamper som gikk deres vei, og snudde kampen.

DISSE SPILTE FOR FACT REVOLUTION

Vis mer

Aleksandar «PatkicaA» Stefanović (Top)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Kris «7Q» Abrahamsen (ADC)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Matic «PRMK» Premk (Support)

Domino er et lag i medgang om dagen, og en plass i sluttspillet ser veldig lovende ut. Eivind «Scumwave» Østlie Haraldstad mener dog at Domino ikke var like på i kveld som mot Riddle i helgen, og selv om de håpet på en 2-0-seier i dag, er de fornøyd med å ha fått med seg ett poeng i kampen om sluttspillplass.

– Det ble dessverre uavgjort i dag, men Fact vant den første kampen helt fortjent. Vi spilte dårlig i begge kampene, men vi snudde det i den andre kampen. Dessverre varte ikke ledelsen vi hadde på det første kartet lenge, ettersom vi gikk for et dårlig valg som kostet oss kampen. Vår trener var ikke like godt fornøyd med vårt makrospill i dag. Vi valgte å spille litt roligere i den andre kampen, og det var nok til seier, med god hjelp fra vår top-laner som fikk oss tilbake inn i kampen, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: – Ikke en match vi har gruet oss til

DISSE SPILTE FOR DOMINO

Vis mer

Hannes «Raxes» Ekman (Top)
Eivind «Scumwave» Østlie Haraldstad (Jungle)
Magnus «Valiant» Thoresen Østmo (Mid)
Raducu «leandoer» Florin-Valentin (ADC)
Charlotte «Charry» Helgesen (Support)

Nå har det blitt spenning i kampen om sluttspill for både Fact og Domino, men også Riddle, Celestial Gaming og Viking er involvert i en ganske interessant avslutning på sesongen.

Les også
– Denne gangen ender Apeks sin seiersrekke og jeg driter i hvem som står i veien

– Vi har så klart troen på sluttspill. Med tanke på hvordan vi har spilt i det siste så er det store forhåpninger, det er bare å følge med for vi har mye mer å vise. Vi har Viking og Vanir igjen, magefølelsen sier at vi bør slå Vanir, som blir ekstremt viktig for sluttspillet. Jeg tror også vi må klare minst uavgjort mot Viking. Viking er en tøff motstander, men ikke se bort fra at alt kan skje. På en god dag kan vi godt slå Viking 2-0. Det blir iallfall to spennende kamper som blir verdt å følge med på, sier «Scumwave».

LES OGSÅ: Riddle og «Nomi» fryktet ingenting før kamp - gikk på tap mot Domino

Nordavind klare for sluttspillet

Nordavind er med gårsdagens resultat allerede klare for sluttspill. De slo GamerGrotta 2-0, og er med det sesongens første lag som er klare for sluttspillet. Den regjerende mesteren ser frem til å forsvare tittelen nå.

– Det har absolutt vært en ekstra spennende sesong med et par nye fjes, men sesongen har gått veldig som vi håpte på, med unntak av forrige runde. Alltid gøy å være klar for sluttspill, og alltid gøy å ligge i førersetet, sier Ole-Andreas «Kami» Skår som er ansvarlig for League of Legends-avdelingen til Nordavind.

LES OGSÅ: – Dagens Viking er bedre enn dagens Nordavind

Siste fra forsiden