Fahrenheit skal mest sannsynlig pusses opp

En nyutgave av eventyrspillet ble avslørt av Amazon-oppføring.

Ifølge en oppføring på Amazon.com, kommer det en nyversjon av eventyrspillet Fahrenheit til PC. Oppføringen, som Eurogamer tok en skjermdump av, er nå fjernet fra nettbutikkens sider, noe som kan tyde på at den er reel.

Basert på informasjonen vil nyversjonen inneholde oppdatert grafikk, støtte for kontroller og er basert på den usensurerte internasjonale versjonen av spillet. Det er også mulig å endre mellom ny og original grafikk med kun et tastetrykk – en funksjon kjent fra blant annet nyversjonene av Halo 1 og Halo 2.

Dette bildet av oppussingen skal stamme fra Amazon.

Originalversjonen er fra 2005, og var et gjennombrudd i interaktiv fortellerteknikk. Spillet blander inn filmatiske elementer, noe som banet veien for senere Quantic Dream-titler som Heavy Rain og Beyond: Two Souls. Det ble blant annet omtalt som en fullstendig revitalisering av eventyrsjangeren av vår anmelder.

Unikt eventyrspill

I Fahrenheit styrer du Lucas Kane og to drapsetterforskere, Carla og Tyler. Den første sekvensen viser en video der Kane knivdreper en mann på et kafétoalett. Han husker ingenting av drapet, men det er tydelig at han må noe å gjøre med det ettersom hendene hans er blodige. Det er nå du tar over styringen av Kane. Skal du løpe rett ut eller kanskje gjemme liket først?

Når du senere tar kontrollen over etterforskerne går turen tilbake til toalettet. Der du kan observere feilene du gjorde som Kane. Du kan når som helst bytte mellom å styre hver etterforsker.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered slippes – dersom Amazon-oppføringen viser seg å stemme – til Steam førstkommende torsdag. Originalspillet kom ut til både Xbox og PlayStation 2, men det er ikke kjent om nyversjonen slippes til den nåværende konsollgenerasjonen.

Quantic Dreams nyeste eventyr kom høsten 2013.
Vi kalte Beyond: Two Souls en ren maktkamp mellom film- og spillmediet »

Siste fra forsiden