Tyskere mot zombier

Fakta fra virkeligheten

NecroVisioN får en oppfølger, som skal fortelle spillets forhistorie

Førstepersonskytespillet NecroVisioN ga deg rollen som en amerikansk soldat under en noe uvanlig utgave av første verdenskrig. Han måtte kjempe seg gjennom horder av zombier, demoner og lignende overnaturlig utøy for å redde verden og la krigen gå sin gang.

Bilde fra originalspillet

Spillets russiske utgiver, 1C Company, har kunngjort at utvikler The Farm 51 nå jobber med en oppfølger, NecroVisioN: Lost Company. Som originalen dreier det seg om et reint skytespill hvor du må kverke horder av fiender med et et utvalg av autentiske våpen fra første verdenskrig, og et par ikke fullt så autentiske fantasivåpen.

Handlingen foregår før og parallelt med det første spillet, og omhandler en tysk soldat som blir involvert med overnaturlige vesener under skyttergravskrigen. Som sitt amerikanske motstykke i NecroVisioN må han bekjempe styggedommen, men han blir selv oppslukt av de mørke maktene.

Lost Company skal kjøre på den samme grafikkmotoren som NecroVisioN, og får en rekke nye grafiske effekter for å se litt penere ut. Det blir også flere nye våpen, magiske angrep og kjøretøy å leke seg med, inkludert en FT17-tank. Flerspillerdelen utvides med nye kart og en fersk spillmodus.

NecroVisioN: Lost Company utgis en gang i løpet av første kvartal 2010. Som sin forgjenger er det eksklusivt til PC.

Siste fra forsiden