Fall from Heaven-veteran til Stardock

Derek Paxton skal få Elemental på rett kjøl.

Det turbaserte strategispillet Elemental: War of Magic har hatt en trøblete start på sin tilværelse. Ved lansering hadde det store problemer og mangler, og Stardock har ikke engang klart å få spillet ut i europeiske butikker.

Elemental: War of Magic er stadig i utvikling.

Stardock har imidlertid ikke gitt opp spillet sitt, og har tidligere lovet at de ville satse videre på det i lang tid. Nå har de hentet inn eksperthjelp, i form av Fall from Heaven-skaper Derek Paxton. Han blir seniorprodusent på spillet, og skal lede den videre utviklingen.

– Jeg tror ikke mange selskaper ville fortsatte å investere i utgitte spill slik som Stardock gjør. Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med Elemental; jeg elsker visjonen, men vi må jobbe med implementasjonen, sier Paxton i et intervju med nettstedet BigDownload.

Elemental: War of Magic minner litt om Civilization-serien, men foregår i en fantasiverden. Dermed har det litt til felles med Paxtons Fall from Heaven, en serie modifikasjoner for Civilization IV.

Disse bytter ut den virkelige verden med et mørkt fantasyunivers med magi, monstre og mektige hærførere. Vi har tidligere skrevet om modifikasjonen (som har utviklet seg kraftig siden den tid), og har også kjørt et massivt intervjumed Derek Paxton (i to deler).

Tidligere i år fortalte vi forøvrig at Paxton jobbet med et nytt Fall from Heaven-prosjekt. Dette ble imidlertid kansellert før Stardock kom inn i bildet.

Siste fra forsiden