Fallout 3 får slippdato

Krig er alltid det samme

Mot slutten av oktober er det endelig klart for nye postapokalyptiske eventyr.

Det etterlengtede rollespillet Fallout 3 har endelig fått spikret en slippdato. Utvikler Bethesda Softworks har nå annonsert at spillet skal slippes i europeiske butikkene 31. oktober. Folk i statene får det noen dager tidligere, 28. oktober.

En diger ruin av en by venter deg i Fallout 3.

– Vi er veldig glade for at spillere snart kan få fingrene i Fallout 3, det nyeste kapittelet i denne elskede og kritikeroste serien. Vi planlegger en av de største lanseringene av noe spill i år for å dekke behovet til våre mange fans over hele verden, forteller Bethesda-sjef Vlatko Andonov i en pressemelding.

Fallout 3 foregår i de utbombede ruinene av Washington D.C. Du skal lage din egen spillfigur og så dra ut i ruinene for å lette etter din forsvunne far. Selv om byen har vært utsatt for et atomangrep er det likevel rikelig med liv i ruinene, og du støtter blant annet på digre mutanter, tungt bevæpnede banditter og radioaktive vandøde.

Fallout-serien er kjent for sine stemningsfulle atmosfære og for de mange ulike måtene du kan takle problemene du støtter på. Serien ble opprinnelig skapt og utviklet av nå nedlagte Black Isle, men er nå i Bethesdas eie etter at de snappet opp lisensen for noen år siden.

Siste fra forsiden