Fallout-MMORPG på vei?

Interplay-sjefen Herve Caen har fortalt at en av fremtidsplanene for Interplay er et MMORPG-spill basert på Fallout-universet.

Interplay sliter tungt med økonomien for tiden, og hvis ikke de klarer å skaffe seg mer penger innen en rimelig kort tid er det vanskelig å se hvordan selskapet skal overleve. I fjor høst ble utgiveren tvunget til å stenge deres mest kjente studio, Black Isle, samtidig som de måtte kansellere Black Isle-prosjektet Fallout 3. Senere har Herve Caen fortalt at de håper på å kunne få et annet utviklerselskap til å produsere Fallout 3, men om dette fortsatt er planen vet vi ikke.

Interplay forstår imidlertid at Fallout-franchisen er en av de mest verdifulle de har, og nå har Herve Caen sagt at de håper på å skaffe til veie de nødvendige midlene slik at de kan lansere et MMORPG-spill basert på Fallout-universet. I tillegg ønsker de å lage MMORPG-spill basert på andre Interplay-franchiser.

Fallout-universet har definitivt potensial til å danne grunnlag for et spennende MMORPG-spill, men om det kompetitive MMORPG-markedet virkelig er et fornuftig satsningsområde for et selskap på konkursens rand gjenstår naturligvis å se.

Siste fra forsiden