Fallout Online på vei

Pengelense Interplay håper et massivt flerspillerspill rundt Fallout-universet vil ordne opp i selskapets økonomiske situasjon.

Vi har skrevet om prosjektet tidligere, men nå ser det endelig ut til at Interplay snart kommer i gang med Fallout Online. Spillet kan bli redningen for et selskap som har slitt økonomisk de siste årene.

– Nå er den vanskelige perioden bak oss, og vi er fokuserte på å skaffe penger til å utvikle et massivt flerspillerspill basert på Fallout-universet, sier Interplays Harvey Caen ifølge Eurogamer.

Interplay har solgt store deler av sine Fallout-lisenser til Oblivion-utvikler Bethesda Softworks på grunn av skrall økonomi. Dermed er det Bethesda som har gleden av å utvikle Fallout 3. Nå ser derimot Caen optimistisk på at Fallout Online er på vei:

– I tillegg til å jobbe med de andre lisensene vi sitter med, vil Fallout Online spille en nøkkelrolle for Interplays fremtid.

Det er for øvrig ikke kjent hvilken plattform spillet kommer til, samt om Interplay vil utvikle Fallout Online selv eller stå som utgiver. Det har blitt hintet frempå at tittelen blir gitt ut først i 2010, men vi kommer med flere detaljer om spillet så snart disse blir kjent.

Siste fra forsiden