Fallout - TV-serie

Fallouts TV-serie nådde 65 millioner seere på 16 dager

Amazon

TLDR

  • TV-serien Fallout har oppnådd 65 millioner seere på 16 dager, ifølge Amazon.
  • Fallout er nå den mest populære serien på Prime Video siden The Lord of the Rings: The Rings of Power hadde premiere i 2022.
  • En ny sesong av Fallout er allerede bestilt, og serieskaperne har delt litt om veien videre for Lucy, Maximus og The Ghoul.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

At TV-serien basert på Fallout har vært populær er ingen hemmelighet. Nå har Amazon imidlertid satt tall på populariteten, og det tallet er 65 millioner seere på 16 dager.

Produksjonsselskapet delte milepælen på mandag via X. Basert på en pressemelding fra Amazon kunne Variety også legge til at Fallout dermed er den mest populære serien på Prime Video siden The Lord of the Rings: The Rings of Power i 2022.

Serien er mest populær i aldersgruppa 18 til 34. 40 prosent av seerne kommer fra USA, mens Storbritannia, Frankrike og Brasil har stått for flest seere fra resten av verden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Akkurat hvordan Amazon måler tallene kommer imidlertid ikke frem. Hvorvidt det er snakk om folk som har sett hele serien, en episode eller deler av en episode er dermed uklart.

Fallout-serien fikk en svært god mottakelse her på bruket. Anmelder Espen Jansen beskrev den første sesongen som «tørrvittig og actionfylt western-kaos som underholder fra start til slutt», og trillet terningkast åtte av ti.

En ny sesong med Fallout er allerede bestilt. Serieskaperne har delt litt om veien videre for Lucy, Maximus og The Ghoul, med blant annet hint om steder figurene skal få utforske i fortsettelsen.

LES OGSÅ: Bethesda har avslørt ferdighetsnivået til figurene fra Fallout-TV-serien »

Siste fra forsiden