Fallskjermjegere angriper Europa

Deep Silver har kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Combat Elite: WWII Paratroopers, fra BattleBorne Entertainment.

Tyske Deep Silver (en underdivisjon av Koch Media) kommer til å gi ut en videreutviklet versjon av Combat Elite: WWII Paratroopers i Europa, Oseania og Sør-Afrika. Spillet skulle opprinnelig lanseres på verdensbasis av Acclaim, men det oppstod uenigheter mellom BattleBorne og Acclaim som ikke ble løst før den tidligere storutgiveren gikk konkurs i fjor høst.

Spillet omhandler frigjøringen av Europa, og begynner med D-Dagen, da 17000 britiske og amerikanske fallskjermjegere støttet det allierte angrepet på Normandie. I løpet av spillets gang får du oppleve kjente militæroperasjoner som Operation Market Garden.

Combat Elite: WWII Paratroopers bygger på Snowblind-motoren (som også har blitt brukt i spill som Baldur's Gate: Dark Alliance 2 og Bard's Tale), og gir deg i oppdrag å utforske en rekke spillområder befolket av massevis av ugjestmilde tyskere. Underveis må du plukke opp utstyr fra falne fiender og selv bruke det i kampen for frigjøringen av Europa.

Utviklerne lover massevis av autentiske detaljer, et actionfylt gameplay og detaljrik grafikk. Spillet skal lanseres til høsten, for konsoll og PC.

Siste fra forsiden