Fang Saddam i Kuma\War

Amerikanske Kuma Reality Games tilbyr nå et taktisk actionspill der du får være med på å fange Saddam Hussein.

Det amerikanskproduserte krigsspillet Kuma\War, som distribueres over nettet, skryter av å kunne tilby realistiske simulasjoner av ekte situasjoner som amerikanske styrker har vært innblandet i. Spillet lanseres i episoder, og den nyeste episoden omhandler operasjonen der den tidligere irakiske diktatoren Saddam Hussein ble tatt til fange av amerikanske styrker.

Utviklerne i Kuma Reality Games forteller at spillet gir deg mulighet til å oppleve et av "historiens mest historiske øyeblikk", og se Saddam Husseins siste øyeblikk som fri mann (med tanke på at han bodde i en liten hule, spørs det vel forøvrig hvor fri han var).

Spillet har allerede skapt mange forskjellige typer reaksjoner på nettet. Noen mener det er en grov og kynisk utnyttelse av virkelige hendelser for å tjene penger, mens andre lurer på om Kuma Reality Games har betalt Saddam Hussein for å få lov til å bruke ansiktet hans i spillet.

Dette er ikke første gangen amerikanske Kuma Reality Games er i medias søkelys. Da de la ut oppdrag 58, "Assault on Iran", måtte de tåle kraftige protester fra iransk hold, hvor tanken på et amerikansk angrep på landet utvilsomt ikke virker like underholdende som den kanskje gjør i USA.

Om du skulle ha lyst til å prøve Mission #62: Operation Red Dawn - The Hunt for Saddam, kan du besøke det offisielle nettstedet til Kuma\War.

Siste fra forsiden