Fanget bak fiendens linjer

I Pilot Down: Behind Enemy Lines spiller du en amerikansk pilot som har blitt skutt ned på tysk jord, under andre verdenskrig.

Pilot Down: Behind Enemy Lines er et tredjepersons actionspill som utvikles av Kuju Games for PS2, Xbox og PC. Spillet skal ha vært under utvikling i tre år, og nå har Oxygen Interactive kunngjort at de vil gi det ut i mai.

Spillet foregår i 1944. Den amerikanske piloten Bill Foster har blitt skutt ned over tysk jord, og nå befinner han seg dypt inne på fiendens territorium. Hans eneste håp er å nå den nøytrale Sveits før de tyske elitesoldatene får gjort ende på tilværelsen hans.

Kuju lover å blande en rekke ulike spilltyper, og her serveres vi både heftig skyt-alt-du-ser-action, rollespillelementer og flere intelligente oppgaver som må løses for å komme videre. Spillet foregår i et fiendtlig miljø med ekstreme klimatiske forhold, og Bill må sørge for å ikke fryse i hjel eller bli fullstendig utslitt.

Det er ikke bare miljøet som er en utfordring for Bill. Erkerivalen hans, Luftwaffe-piloten Kaptein Killinger er i hælene hans, og akter ikke å gi seg før han har hodet til Bill hengende over peisen, ved siden av kronhjorten han skjøt i fjor. Historien presenteres i tegneserieformat, og handlingen foregår over ni store spillområder.

Siste fra forsiden