Fantasy-basert krigsspill fra MindLink

Game Factory Interactive og MindLink har kunngjort et nytt krigsspill som har fått navnet Telladar Chronicles: Decline.

Spillet foregår i en fantasiverden på randen av en enorm krig. Herskerne i det telladariske imperiet har blitt grepet av maktsyke, og har sendt hæren sin på en ekspedisjon utover landets grenser. Nå driver de en kampanje på slettelandet Urdaj-Nagh, som er befolket av krigerske orker. Her sår de spiren til det som etter hvert skal bli den største krigen i manns minne.

Telladar Chronicles: Decline kommer med en rik og original fantasiverden befolket av mange raser og nasjoner, hver med sin egen bakgrunnshistorie og unike former for magi og militærsystemer. Spillet kampanje vil preges av en omfattende historie med en rekke underhistorier og forskjellige avslutningssekvenser.

Slagmarkene, som er i full 3D og opp til 4 kvadratkilometer store, vil kunne inneholde hærer bestående av over 20000 individuelle karakterer, inkludert forskjellige monstre, soldater og magikere. Dessuten kommer spillet med utstyr for beleiringer av festninger og slott.

Ellers inneholder spillet enkelte rollespillelementer, i forhold til at helter og hærer kan få erfaringspoeng som kan brukes til å forbedre ytelsen deres på slagmarken. Hvert enkelt individ har sine egne individuelle egenskaper som styrer hvordan de oppfører seg i kamp. Spillet kommer med over 50 ulike våpen og 30 ulike rustninger, og i tillegg har magikerne over 100 trylleformularer til rådighet.

Foreløpig vet vi ikke når (eller eventuelt om) spillet vil bli gjort på det nordiske markedet.

Siste fra forsiden