Fantasy-skytespill på vei til PC

Skaperne av Project Offset (midlertidig tittel) ønsker å levere et episk skytespill som foregår i en rik fantasiverden.

Project Offset er den midlertidige tittelen på et nytt spill fra noen av utviklerne bak kultsuksessen Savage. For øyeblikket består utviklerteamet deres kun av tre menn, Sam McGrath, Travis Stringer og Trevor Stringer, og kontoret deres er en leilighet. Nå som de har lansert en promovideo fra spillet håper de imidlertid å få en utgivelsesavtale som tillater dem å utvide studioet sitt.

Project Offset er et førstepersons skytespill som foregår i en episk fantasiverden. Utviklerne forteller at du kan velge mellom en rekke karakterklasser, slå deg sammen med ulike klaner og kjempe over nettet om hvem som kan oppnå en oppdragsbaserte mål. Spillet vil støtte enspiller, kooperativt spill, lagbasert flerspiller og "deathmatch".

Videre forteller utviklerne at kontrollene fungerer slik skytespilltilhengere venter, selv om våpnene her er noe annerledes enn i andre spill i sjangeren. I tillegg til å kunne ta livet av fienden på avstand ved hjelp av pil og bue, kan du benytte deg av sverd når du føler for å ta kampen til et litt mer personlig nivå.

Ellers loves det en rekke "kjøretøy", i form av dyr du kan ri på, flygende drager du kan sitte på ryggen til og spillerkontrollerbare beleiringsvåpen. Spillet kjører på en hjemmebygget neste-generasjons grafikkmotor som kalles Offset Engine, og utviklerne lover et detaljnivå vi hittil kun har sett i film.

For å se hva motoren duger til, kan du laste ned promovideoen fra utviklernes nettsted. Videoen kommer med litt film fra selve spillet, men fokuserer på det tekniske, og er nok mer interessant for de som liker teknologidemoer enn for de som liker gameplayvideoer.

Siste fra forsiden