Fantasykrig i Seven Kingdoms: Conquest

I strategispillet Seven Kingdoms: Conquest truer demoner med å utrydde menneskeheten.

Det er en god stund siden amerikanske Enlight kunngjorde at de jobbet med en etterfølger til kultklassikerne i Seven Kingdoms-serien, men etter mange utsettelser virket det nesten som prosjektet var dødt. Nå har imidlertid JoWooD tatt over utgiveransvaret, og planlegger å lansere Conquest tidlig neste år.

Nytt skjermbilde fra Seven Kingdoms: Conquest

Seven Kingdoms: Conquest omhandler 6000 år med krigføring mellom demoner og mennesker, og det hele starter 3000 år før Kristus, i oldtidens Egypt. De to kreftene møtes så til strid hvert tusende år, og det hele ender opp i en episk kamp tusen år inn i fremtiden.

Du kan velge om du vil spille et av syv menneskelige kongedømmer, eller ta kontroll over en av syv demoniske fraksjoner. Seven Kingdoms: Conquest vil inneholde alle de elementene som har gjort tidligere spill i serien unike, og metodene for spionasje, handel og diplomati vil være rimelig uforandret.

– Tilhengere av Seven Kingdoms-serien kommer til å bli imponert over de nye funksjonene i Conquest. Vi holder oss trofaste overfor serien, samtidig som vi legger til nytt innhold som vil gjøre spillet til en suksessrik tittel i en serie som fortsetter å skille seg ut i sjangeren, forteller Brian Gladman fra DreamCatcher Games (JoWooDs amerikanske arm).

Mer info finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden