Far Cry 3 underveis?

Svensk nettbutikk har angivelig fått tak i coveret.

Det må sies først som sist at Far Cry 2 aldri ble helt det spillet vi håpet på. Spillet ble beskyldt for det meste, verst av alt var spillets grusomt repeterende oppdragsstruktur og generelle mangel på originalitet. Men den labre kritikken og mottagelsen til tross, har Ubisoft ikke gitt opp serien. I hvert fall ikke om vi skal tro våre kjære naboer i øst.

Bilde: Webhallen.com

Det er nemlig den svenske nettbutikken webhallen.com som nylig la ut Far Cry 3 til salgs, komplett med såkalt "cover art". Spillet listes til både PC, PS3 og X360, men slippdatoen står foreløpig kun merket som 2010. Hva som også er interessant er at nettbutikken skriver under produktdetaljer at nettforbindelse er nødvendig for å spille, ergo kan det virke som at Ubisoft allerede har bestemt at spillet skal bli beskyttet av deres svært omdiskuterte DRM-løsning.

Nå skal det understrekes at nettbutikker sjeldent er den sikreste kilden, spesielt så med tanke på at spillet ikke engang er offisielt annonsert. I tillegg skal det nevnes at spillet enn så lenge ikke ligger i databasen til PEGI, til tross for at det angivelige coveret er merket med aldersgrense fra nettopp PEGI.

Til tross for noen litt tåkete detaljer, skal det sies at det er ikke første gang Far Cry 3 nevnes – for en stund tilbake tok bladet PC Gamer angivelig en prat med en av spillets manusforfattere, og kom med følgende kommentar: "Det ser svært imponerende ut".

Det virker ikke helt usannsynlig at Far Cry 3 altså er underveis, men enn så lenge venter vi på en offisiell kunngjøring fra Ubisoft.

(Kilde: nukem.se, Webhallen.com)

Siste fra forsiden