Far Cry 5 og The Crew 2 skal lanseres i løpet av de neste 12 månedene

Ubisoft bekreftet også at neste Assassin's Creed er på vei.

Ubisoft har et nytt Far Cry-spill på gang. Dette illustrasjonsbildet er fra Far Cry 4.
Ubisoft

I løpet av de neste 12 månedene vil Ubisoft lansere nye spill i seriene Far Cry, The Crew og Assassin's Creed. Det kunngjorde selskapet i sin finansrapport for regnskapsåret 2017, som ble publisert denne uken.

De tre spillene skal slippes i løpet av finansåret 2018, som avsluttes 31. mars 2018, men utover dette inneholdt ikke rapporten noen mer nøyaktige lanseringsvinduer. Detaljer om spillene ble heller ikke delt, men Ubisofts markedsføringsavdeling har så smått begynt å røre på seg.

Nye Far Cry-eventyr

Samtidig med finansrapporten kom også en Far Cry 5-annonsering fra seriens offisielle Twitter-konto. Foruten en enkel logo og en anmodning om å følge Ubisofts YouTube-kanal var det imidlertid lite informasjon å hente:

Far Cry 5 blir seriens første innslag siden Far Cry Primal fra februar 2016, som høstet god kritikk fra vår anmelder. Det siste nummererte spillet i serien. Far Cry 4, kom i 2014, og også det fikk mye positiv omtale av oss.

Mer bilmoro

The Crew 2 skal slippes i løpet av det neste året.
Skjermbilde/Ubisoft

Mens The Crew-oppfølgeren kun ble omtalt som et gjensyn med serien i Ubisoft-rapporten, ble tittelen senere bekreftet som The Crew 2 på utviklerens forum. Her fikk vi fryde oss over nok en simpel logo, og et løfte om mer høyoktan spenning.

Det første The Crew-spillet kom ut i slutten av 2014, og inviterte til flerspillerkjøring i en stor og åpen verden. Resultatet var ifølge vår skribent svært godt, og bilspillet fikk åtte av ti poeng på karakterskalaen.

Snikmordertur til Egypt?

Hva det neste Assassin's Creed-spillet angår vet vi fortsatt like lite som før. Siden serien tok pause etter Assassin's Creed: Syndicate i 2015, har Ubisoft holdt fremtidsplanene for seg selv.

Dette bildet viser visstnok det neste Assassin's Creed-spillet i aksjon.
Imgur

Flere rykter, som først begynte å sirkulere i begynnelsen av 2016, plasserer imidlertid seriens neste spill i Egypt. For en drøy uke siden rapporterte flere nettsteder at tittelen visstnok blir Assassin's Creed: Origins, mens et lekket bilde angivelig viste det kommende snikmordereventyret i aksjon.

Les også
Hils på medhjelperne dine i Far Cry 5

I fjor fortalte Ubisoft at serien tok en pause for å tilby bedre og mer minneverdige opplevelser. Hvorvidt utviklerens plan lykkes gjenstår å se, men etter Syndicate – som ifølge vår anmelder manglet særpreg – er det kanskje håp for Assassin's Creed-fansen.

Ubisoft har også avslørt en ny slippdato for neste South Park.
The Fractured But Whole kommer nå til høsten »

Siste fra forsiden