South Park: The Fractured But Whole har omsider fått ny slippdato

Rollespillet kommer nå i oktober.

South Park: The Fractured But Whole skal nå lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 17. oktober 2017, skriver Ubisoft i en pressemelding.

South Park: The Fractured But Whole introduserer nye superhelter.
Ubisoft

Den etterlegntede oppfølgeren til rollespillsuksessen The Stick of Truth ble opprinnelig annonsert på E3 2015, og skulle slippes 6. desember året etter. Mot slutten av 2016 ble lanseringen flyttet til første kvartal 2017, før den i februar i år ble utsatt igjen.

Begge forsinkelsene skal ha vært nødvendige for å gi utviklerteamet mer tid til å pusse på spillet, en jobb som nå tilsynelatende går mot slutten.

Vær en superhelt

South Park: The Fractured But Whole fortsetter der forgjengeren slapp, men denne gangen har vennegjengen byttet ut trollmenn med superhelter. Som superhelt nederst på rangstigen slutter du deg til Cartmans heltelag – Coon and Friends – og må utføre en rekke oppdrag for å beskytte byen og klatre i hierarkiet.

Vi tok en kikk på det kommende rollespillet i fjor, og den gang skrøt vår skribent av forbedringene Ubisoft har gjort fra forgjengeren:

– Utviklerne ser ut til å ha tatt mange smarte valg for å bygge videre på det første spillet. Historien er proppfull av treffende metavitser og barnslig fisehumor. […] Kampsystemet har blitt utvidet og gjort mer taktisk, og selve byen South Park virker større og mer omfattende enn noen gang, skrev Jens Erik Vaaler.

Ubisoft har flere planer for det kommende året.
Utvikleren har annonsert Far Cry 5 og The Crew 2 »

Siste fra forsiden