Prøv den første timen med South Park: The Fractured But Whole

Ubisoft har lansert en smaksprøve for rollespillet på konsoll.

Ubisoft

Spillere som enda ikke har plukket opp South Park: The Fractured But Whole kan nå få en liten forsmak på prompefesten. Tirsdag lanserte Ubisoft en prøveversjon for spillet, som er tilgjengelig for nedlasting på PlayStation 4 og Xbox One.

Se lanseringstraileren for South Park: The Fractured But Whole. (Video: Ubisoft)

Prøveversjonen gir spillere full tilgang på The Fractured But Whole-opplevelsen, men varer kun i 60 minutter. Når tiden renner ut kan de som er fornøyde kjøpe fullversjonen og fortsette akkurat der de slapp.

Haltende prompehumor

South Park: The Fractured But Whole bygger videre på forgjengeren fra 2014, og sender spillere ut på nye eventyr med Cartman, Stan, Kyle, Kenny og andre kjente figurer fra TV-serien. Vennegjengen har byttet ut trollmenn med superhelter, og spillere må utføre en rekke oppdrag for å beskytte South Parks innbyggere.

Rollespillet byr på et litt dypere kampsystem og varer hakket lenger enn forgjengeren, men ifølge vår anmelder klarte det ikke helt å nå de samme høydene:

– Det er mulig jeg husker feil, men jeg mener bestemt at The Stick of Truth fikk meg til å le oftere enn det The Fractured But Whole makter. Den subtile humoren satt bedre i Stick of Truth, og spillet satte en ny standard for politisk ukorrekthet i spill. Med The Fractured But Whole føles det generelt som utviklerne har valgt en litt tryggere sti. Når det er sagt, har årets South Park-spill også sine øyeblikk som vil få deg til å gapskratte, skrev Håvard Hofstad Ruud.

Ubisoft deler stadig ut nye gratisprøver for spillene sine.
Konsollspillere kan blant annet teste Ghost Recon Wildlands »

Siste fra forsiden