South Park: The Fractured But Whole er offisielt ferdigutviklet

Ubisoft feirer med en ny trailer for rollespillet.

Etter gjentatte utsettelser er South Park: The Fractured But Whole omsider klart for lansering. I en melding på sine nettsider skriver Ubisoft at spillet har «gått i gull», som vil si at utviklingen er ferdig og spillet er sendt til trykkeriet. 

Cartman og gjengen er snart klare for nye eventyr.
Cartman og gjengen er snart klare for nye eventyr. Bilde: Ubisoft

For å markere anledningen slapp utvikleren en ny trailer for rollespillet, som blant annet gjør narr av rapper Kanye West og hans forsøk på å lage sitt eget spill. Du kan se traileren i videovinduet over.

Lang utviklingstid

Med lanseringen av The Fractured But Whole like rundt hjørnet, går en lang ventetid mot slutten for ivrige South Park-fans. Oppfølgeren til The Stick of Truth skulle opprinnelig lanseres mot slutten av 2016, men ble utsatt flere ganger før Ubisoft landet på den endelige slippdatoen: 17. oktober 2017.

Spillet fortsetter det forgjengeren slapp, men i stedet for trollmenn leker vennegjengen denne gangen at de er superhelter. Spillere må igjen begynne nederst på rangstigen, og må gjennomføre en rekke oppdrag for å klatre i hierarkiet og beskytte South Parks innbyggere.

Gamer.no tok en kikk på spillet under årets E3-messe, og skribent Jonas Magerøy gikk fra opplevelsen med et svært positivt inntrykk:

– Spillet ser ut til å være fullt av humor helt på grensen, funksjonell nær- og langdistansepromp, dype kamper og en satirisk og underholdende historie. Det hele renner rett og slett over av South Park-ånd. [...] Nå gjenstår det bare å se om resten av spillet holder samme nivå, og hvor mye av innholdet som blir sensurert når spillet blir sendt over Atlanterhavet for slipp i vår verdensdel, skrev han.

South Park: The Fractured But Whole kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

South Park har også fått rollespill til mobil.
Se South Park: Phone Destroyer i aksjon her »

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen