South Park: The Fractured But Whole er offisielt ferdigutviklet

Ubisoft feirer med en ny trailer for rollespillet.

Etter gjentatte utsettelser er South Park: The Fractured But Whole omsider klart for lansering. I en melding på sine nettsider skriver Ubisoft at spillet har «gått i gull», som vil si at utviklingen er ferdig og spillet er sendt til trykkeriet.

Cartman og gjengen er snart klare for nye eventyr.
Ubisoft

For å markere anledningen slapp utvikleren en ny trailer for rollespillet, som blant annet gjør narr av rapper Kanye West og hans forsøk på å lage sitt eget spill. Du kan se traileren i videovinduet over.

Lang utviklingstid

Med lanseringen av The Fractured But Whole like rundt hjørnet, går en lang ventetid mot slutten for ivrige South Park-fans. Oppfølgeren til The Stick of Truth skulle opprinnelig lanseres mot slutten av 2016, men ble utsatt flere ganger før Ubisoft landet på den endelige slippdatoen: 17. oktober 2017.

Spillet fortsetter det forgjengeren slapp, men i stedet for trollmenn leker vennegjengen denne gangen at de er superhelter. Spillere må igjen begynne nederst på rangstigen, og må gjennomføre en rekke oppdrag for å klatre i hierarkiet og beskytte South Parks innbyggere.

Gamer.no tok en kikk på spillet under årets E3-messe, og skribent Jonas Magerøy gikk fra opplevelsen med et svært positivt inntrykk:

– Spillet ser ut til å være fullt av humor helt på grensen, funksjonell nær- og langdistansepromp, dype kamper og en satirisk og underholdende historie. Det hele renner rett og slett over av South Park-ånd. [...] Nå gjenstår det bare å se om resten av spillet holder samme nivå, og hvor mye av innholdet som blir sensurert når spillet blir sendt over Atlanterhavet for slipp i vår verdensdel, skrev han.

South Park: The Fractured But Whole kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

South Park har også fått rollespill til mobil.
Se South Park: Phone Destroyer i aksjon her »

Siste fra forsiden