South Park: The Fractured But Whole er utsatt

Ubisoft flytter lanseringen til begynnelsen av neste år.

Ubisoft

På E3 2015 trakk Ubisoft sløret av South Park: The Fractured But Whole – en oppfølger til rollespillsuksessen The Stick of Truth fra 2014. Spillet skulle etter planen lanseres den 6. desember i år, men nå har ventetiden blitt litt lengre.

South Park: The Fractured But Whole kommer senere enn ventet.
Ubisoft

I en svært kort oppdatering på sine nettsider skriver Ubisoft at South Park: The Fractured But Whole nå kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC i løpet av første kvartal i 2017:

– Utviklerteamet ønsker å sørge for at spillopplevelsen møter fansens store forventninger, og den ekstra tiden vil hjelpe dem å nå dette målet, forklarer Ubisoft.

For South Park-fansen er ikke venting akkurat et nytt fenomen, etter at The Stick of Truth ble utsatt i over ett år. Til sammenligning er utsettelsen av The Fractured But Whole langt mer overkommelig, men at spillet likevel ikke blir å finne under årets juletre vil trolig skuffe mange.

Bli en superhelt

South Park: The Fractured But Whole-trailer fra Gamescom 2016. (Video: Ubisoft)

South Park: The Fractured But Whole fortsetter der forgjengeren slapp, men denne gangen har vennegjengen byttet ut trollmenn med superhelter. Som superhelt nederst på rangstigen slutter du deg til Cartmans heltelag – Coon and Friends – og må utføre en rekke oppdrag for å beskytte byen og klatre i hierarkiet.

Da vi tok en kikk på det kommende rollespillet tidligere i år skrøt vår skribent av forbedringene Ubisoft har gjort fra forgjengeren:

– Utviklerne ser ut til å ha tatt mange smarte valg for å bygge videre på det første spillet. Historien er proppfull av treffende metavitser og barnslig fisehumor. […] Kampsystemet har blitt utvidet og gjort mer taktisk, og selve byen South Park virker større og mer omfattende enn noen gang, skrev Jens Erik Vaaler.

Les hele sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden