Får Mega Man sin første film?

Rykter hevder at Dawn of the Planet of the Apes-gjengen jobber med det.

Capcom

Nettstedet The Tracking Board hevder å ha snust opp informasjon om en kommende film basert på Mega Man.

Forhåpentligvis henter ikke filmskaperne mye inspirasjon fra omslaget til det første Mega Man-spillet.

Ifølge dem er det 20th Century Fox som skal stå for produksjonen, sammen med Chernin Entertainment som blant annet har stått for filmer som Exodus: Gods and Kings, Oblivion og Rise of the Planet of the Apes. Det er gjengen bak de nye Planet of the Apes-filmene, Peter Cherning, David Rady og Michael Finfer som skal sitte i produsentstolen til Mega Man-prosjektet.

Stort mer har ikke nettstedet hørt om prosjektet.

Om ryktene om filmen stemmer blir dette det andre videoprosjektet for «the Blue Bomber». Tidligere i år fortalte Man of Action Entertainment at de jobber med en animasjonsserie basert på Mega Man, som etter planen skal slippes i 2017.

Mega Man i vinden

Mega Man er mest i vinden nå om dagen på grunn av Mega Man Legacy Collection som samler de seks første spillene i en pakke. Det er ute nå til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Heller enn å være «bare» nok en samling av robotspillene har Capcom markedsført pakken som noe mer i tråd med filmverdenens Criterion Collection – de har brutt ned spillene, bygd de opp igjen i en ny spillmotor i en søken etter å gjenskape spillopplevelsen så presist som mulig, noe vanlig emulering ikke kan gjøre.

Mega Man-skaper Kenji Inafune jobber for øvrig med et spill kalt Mighty No. 9, som best kan betegnes som en åndelig oppfølger til Mega Man-serien. Det spillet kommer ikke før neste år.

Fikk du med deg Retro Crew-diskusjonen om serien?
Historien bak populære Mega Man »

Siste fra forsiden