Grand Theft Auto V

Se så vanvittig lekkert Grand Theft Auto V kan se ut

Med bare litt triksing og en svindyr PC.

Det finnes nesten ingen grenser for hva kreative spillfans kan få til når de først får ånden over seg. Ta for eksempel modifikasjoner som introduserer Thomas-toget til Elden Ring eller en flerspillermodus til Stray – eller de mange, mange justeringene som gjør spillene vi elsker enda flottere å se på.

Slik kan altså et spill fra 2013 se ut.
YouTube/Inter

Nettopp sistnevnte har Grand Theft Auto V-spiller «Inter» gått løs på. Med diverse modifikasjoner og minst ørten timer med grafikkverktøyet Reshade har han pusset og polert på det ni år gamle spillet, og resultatet er ganske utrolig.

Videoen øverst i artikkelen viser en heseblesende motorsykkeltur gjennom gatene i Los Santos. Både bygninger og biler har fått et solid ansiktsløft, og nydelige refleksjoner i vinduer og vanndammer setter kronen på verket.

Det hele krever selvfølgelig en saftig rigg, og Inter bruker blant annet Intels i9 12900K-prosessor, grafikkortet RTX 3090Ti fra Nvidia og hele 64 GB med minne. Bare det er en stiv inngangspris, og dersom du vil ha oppskriften på Inters grafikkvidunder for Grand Theft Auto V må du i tillegg abonnere på hans Patreon-side.

Hvorvidt vi får se noe som kommer i nærheten av denne grafikken i neste Grand Theft Auto gjenstår å se. Ettersom spillet også må kunne kjøre på konsoller og svakere PC-er – ikke bare det beste av det beste – blir nok Rockstar nødt til å legge lista noen hakk lavere.

LES OGSÅ: Rykter hevder at Grand Theft Auto 6 skal ha en kvinnelig hovedperson »

Siste fra forsiden