Får Steam snart en overhaling?

Valve lekket bilder av det som virker å være et nytt grensesnitt.

SteamDB

I en ny beta-oppdatering til Steam fant brukere en del grafikk som tyder på at Steam kan være inne for en stor forandring. Bildene, som du ser i denne artikkelen, viser det som virker å være uferdige skisser til et nytt grensesnitt for spillbutikken. Dette ble først funnet av SteamDB.

Hva er dette?
SteamDB

Filene lå i en mappe kalt ClientUI, og var ifølge SteamDB knyttet til noe som heter «SteamU». Nettrålere fant etterpå ut at kontoen som er vist i bildene – «LethalFoot» – brukte id-taggen Steam Universal.

Noe av det mest interessante med skissene er at det er lagt til faner for TV, filmer, musikk, apps og tegneserier, noe som kan tyde på at Valve vurderer å utvide utvalget av produkter de vil tilby med Steam.

Bildet til høyre virker derimot å vise hvordan individuelle spillsider kan se ut i fremtiden. Her er det Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – ispedd grafikk fra tidligere Dota 2-arrangement – som er eksempelet. Det hele virker veldig uferdig, og er mest sannsynlig en skisse.

Ikke lenge etter at lekkasjen ble kjent, oppdaterte Valve Steams betaklient og fjernet grafikken. Valve har ennå ikke uttalt seg om lekkasjene.

Her er de mest innbringende spillene på Steam fra 2016 »

Siste fra forsiden