Fargerik action i Oniblade

1C Publishing EU forteller at de vil gi ut Oniblade, et fantasybasert tredjepersons actionspill.

Oniblade er en ung heltinne som en dag finner et mystisk kart. Dette leder henne til et forlatt tempel, hvor hun kommer i skade for å gjøre noe som får en eldgammel konflikt til å blusse opp igjen.

Oniblade i all sin prakt

Konflikten står mellom The Light One og The Dark One, to guder som en gang i tiden hersket over universet. Man trodde disse var de mektigste vesenene som eksisterte, men noe tyder på at det finnes noe enda mektigere, som på en eller annen måte klarte å forbanne en av de to gudene.

Nå er utfallet av krigen i Oniblades hender. For å redde verden fra total ødeleggelse må hun få slutt på forbannelsen. Før hun kan gjøre det må hun imidlertid kjempe seg gjennom en rekke miljøer fulle av monstre og demoner, ved hjelp av over 20 ulike våpen og magiske formularer.

Spillet utvikles av russiske Gaijin Entertainment, og beskrives som det første russiske spillet som benytter seg av den japanske anime-stilen. 1C Company EU forteller at de vil lansere Oniblade i Europa, og spillet skal etter planen komme til neste år.

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden