Farming Simulator 19 - Epic Games Store

Farming Simulator 19 gratis på PC akkurat nå

Epic Games Store spanderer traktormoro på alle.

Focus Home Interactive

Epic Games Store gir stadig vekk bort nye og gamle spill, og fredag lanserte nettbutikken sitt nyeste gratistilbud. Denne gangen kan spillere sikre seg det trivelige Farming Simulator 19.

Sjekk den doningen!
Focus Home Interactive

Spillet er gratis frem til og med 6. februar, og alt man trenger for å sikre seg et eksemplar er en Epic Games-konto. På butikksiden for Farming Simulator 19 trykker du den gule knappen merket «Get». Deretter er det bare å logge seg inn og så er spillet ditt for evig og alltid.

Stas på gård

Farming Simulator 19 byr på en spillopplevelse som er akkurat slik den høres ut. Du drifter en gård, og tar deg av alt fra dyr til innhøsting. Kjør traktor og skurtresker eller ri på hest for å utforske åkrene dine.

De siste årene har serien vokst seg større og større, og kan skryte av en meget lojal fanbase. Siden lanseringen av Farming Simulator 19 i november 2018 har det tikket inn over 15 000 brukeranmeldelser, hvorav nærmere 90 prosent av dem er positive.

Gamer.no har dessverre ingen anmeldelse av seriens nyeste innslag, men serien har tidligere fått mye ros også her i gården. Farming Simulator 17 var det siste vi anmeldte, og skribent Kristian Aasgård skrøt stort av spillets kvalitet.

Les også: Farming Simulator har blitt e-sport »

Siste fra forsiden