Epicenter 2018 - Counter-Strike: GO

FaZe knuste Na´Vi og vant Epicenter

Dominerte finalen mot det østeuropeiske laget.

Bart Oerbekke/ESL

Etter mange måneder uten trofeer for FaZe løsnet det i helgens Epicenter-turnering. Laget hadde ikke vunnet siden Jørgen «cromen» Robertsen stilte opp som reserve for laget i sommer når de vant ESL Belo Horizonte.

DISSE SPILTE FOR FAZE CLAN

Vis mer

Håvard «rain» Nygaard
Finn «karrigan» Andersen
Nikola «NiKo» Kovač
Ladislav «GuardiaN» Kovács
Olof «olofmeister» Kajbjer

Etter å ha tapt gruppespillkampen mot Na´Vi, kom de seg likevel til sluttspillet. Finalen ble på mange måter en omkamp mellom de to gigantene. Turneringsseieren er den første for FaZe siden Olof «olofmeister» Kajbjer kom tilbake i lagoppstillingen.

LES OGSÅ: – Sa egentlig ja til Team Liquid i 2015

På veien til finalen så FaZe sterke ut, til tross for tapet i gruppespillet. I alle sluttspillkampene vant de 2-0, både i kvartfinalen mot Ninjas in Pyjamas og i semifinalen mot Team Liquid, som begge må sies å være sterke motstandere.

Dominerte finalen

I finalen mot Na´Vi ble det heller ikke særlig spennende. På første kart, Mirage, ledet FaZe 10-5 etter første omgang, og Na´Vi kjempet hardt tilbake, men måtte se seg slått med sifrene 16-12 tlil slutt.

På Dust 2 ble det aldri spennende. FaZe vant hele 16-3, og totaldominerte. Dermed stakk det europeiske laget med norske Håvard «rain» Nygaard av med førstepremien på omlag 1,3 millioner kroner.

Siste fra forsiden