Blast Pro Series Miami

FaZe og norske «rain» dominerte i Miami

Møtte Liquid som tok seg overlegent til finalen i Blast Pro Series, og knuste de.

Norske Håvard «Rain» Nygaard kunne tilslutt løfte trofeet høyest av dem alle etter storspillet i Sao Paulo.
Blast Pro Series

BLAST Pro Series har denne helgen vist frem verdens beste Counter Strike-lag i et utsolgt Watsco Center foran over 6000 fans. Serien vil bli spilt i åttr forskjellige land i kalenderåret 2019, og det var det danske Astralis som vant den første turneringen, men klarte ikke å forsvare tittelen i Miami. Gamer.no fulgte kampene med norsk kommentering av Håvard «jolietoG» Kristengård og Leon Andor «Landor» Karlsen.

FaZe og Liquid i finalen

Team Liquid hadde sett vanvittig sterke ut i turneringen så langt, med å gå gjennom gruppespillet uten et eneste tap. FaZe, laget til norske Håvard «rain» Nygaard var det få som forutså skulle ta seg hele veien til finalen, men etter noen ekstreme prestasjoner på dag to av turneringen, kunne Nygaard smile bredest på vei inn i finalen.

Se «rain» sin vanvittige ace her »

FaZe Clan anført av Håvard «rain» Nygaard
Blast Pro Series

Det skulle aldri komme så langt som til tre kart i finalen, for FaZe var ekstremt effektive og tok første kart Mirage dominerende 16-6, og holdt hodet kaldt inn mot kart nummer to som de vant 16-12, og dermed kunne kalle seg vinnere av den andre storturneringen fra BLAST Pro Series, og innkassere godt over én million norske kroner.

Nordmannen var hele veien svært delaktig i at det gikk veien for de europeiske stjernene denne dagen. På Dust 2 skal det også sies at Nygaard hadde prikket inn toppformen, og endte på 26 drap ved sidebytte. Han hadde også rukket å få med seg to ace, og spilte bortimot perfekt for lagkameratene sine.

Siste fra forsiden