F.E.A.R.-etterfølger får navn

Monoliths egen F.E.A.R.-etterfølger skal hete Project Origin.

I og med at Monolith ikke kunne bruke F.E.A.R.-navnet på sin egen etterfølger, fant de ut at de skulle arrangere en konkurranse hvor spillmiljøet kunne finne på og stemme frem et navn for spillet.

For omtrent én måned siden fikk vi mulighet til å stemme på tre finalister: Project Origin, Dark Signal og Dead Echo. Nå er det klart at et flertall har stemt på Project Origin, og dermed er dette navnet F.E.A.R.-etterfølgeren fra Monolith kommer til å gå under.

Monolith eier forøvrig alle andre aspekter av universet F.E.A.R. foregikk i (Alma, historien, Armacham, våpnene, og så videre), utviklerteamet er det samme som før og motoren er en videreutvikling av den vi så i F.E.A.R. Vi kan med andre ord forvente at Project Origin føles som en skikkelig etterfølger, selv om navnet er et annet.

Handlingen i Project Origin starter 30 minutter før forgjengeren slutter, og spilleren leder en annen gruppe soldater, som vet lite om det som skjedde i originalspillet. De får imidlertid snart oppleve konsekvensene, når Alma slippes løs og raserer hele byen.

Project Origin kommer til PS3, Xbox 360 og PC. Spillet vil gis ut av Monoliths eiere, Warner Bros. Interactive Entertainment.

Siste fra forsiden