FEATURE: Her er vi best!

Feature Redaksjonen svarer

Her er vi best!

Disse spillene mestrer vi rett og slett.

Er det én ting vi som skriver for Gamer.no har til felles, så er det naturligvis at vi spiller spill. For noen år siden fortalte vi hvilke spillsjangere vi foretrekker. Litt senere delte vi tidsslukene vi ikke klarte å legge fra oss. Man kunne da kanskje tro det er lett å gjette seg frem til svaret på denne utgavens spørsmål: «Hvilket spill er du skikkelig god i?»

Likevel kommer det raskt frem at det vi er gode i, ikke nødvendigvis har noe sammenheng med hva vi har spilt mest. Det blir også åpenbart at vi i redaksjonen også er ganske ulike. Noen er definitivt mer konkurannsemennesker enn andre. Noen tviholder på sine gamle kunster fra yngre dager, mens andre mestrer moderne spill best.

Kristine Hauge Thomassen

League of Legends

MOBA-spillet League of Legends er vel det første spillet, og kanskje den første hobbyen generelt som faktisk har holdt interessen min over lengre tid. Jeg startet med spillet første året på VGS, faktisk kun for å få venner. De eneste jeg kunne relatere litt til og snakke med var noen ganske nerdete gutter, som etterhvert viste meg spillet og startet å lære meg litt. Det tok vel kanskje 2 år før interessen deres avtok, og min tok av for fullt.

I 2015 fikk jeg muligheten til å dra til Paris med fire andre jenter for å delta på ESWC under Paris Games Week, på jentelaget til BX3 Elektroniske Sportsklubb. Vi dro hjem med bronse og masse minner, og dette motiverte meg bare enda mer til å bli bedre i spillet. De siste årene har jeg deltatt litt i Telenorligaen, under to lag i første divisjon og før det to stykker i andre. Jeg har fått mange nye venner og bekjentskaper takket være spillet, og fått reist litt rundt med diverse. Jeg er fortsatt ikke helt der jeg ønsker å være, men League of Legends har gitt meg en mestringsfølelse jeg manglet ganske lenge. Så jeg vil si, til en grad, at League of Legends er et spill jeg er god i.

Kristine mestrer League of Legends bedre enn de fleste av oss.
Kristine mestrer League of Legends bedre enn de fleste av oss.

Øyvind S. Sund

Soul Calibur II

Slåssespillet Soul Calibur II fra 2003 er nok det spillet som gir minst odds på seier i min favør. Hver gang det ble satt inn i GameCuben på spillkvelder med venner, mistet alle andre motet, samtidig som jeg fikk et noe ondt smil rundt munnen.

Hvorfor? For det første var spillet så fengende og herlig å spille, slik at jeg naturlig nok loggførte ganske mange timer i det – og som kjent gjør øvelse mester. Jeg ble temmelig god med alle rollefigurene. Men blant favorittene mine, som inkluderte Link, Taki, Voldo, Kilik og Raphael, var det nok likevel Nightmare som var knockout-mesteren min. Det hendte flere ganger at jeg kun sto igjen med Nightmare, mens motstanderen min kunne ha både fire, fem og seks figurer stående, men det spilte ingen rolle.

Så snart den digre, demonbesatte mannen med langt, blondt hår begynte å svinge det alt for store sverdet sitt, falt de som fluer. Med riktig rytme kan Nightmare relativt enkelt «sjonglere» motstanderne som en badeball ved å svinge sverdet opp og ned. Denne teknikken mestret jeg – noe som betydde at så snart jeg hadde truffet den stakkars motstanderen min én gang, var runden hovedsaklig over. Skremmende, ikke sant?

Øyvind mestrer sverdet i Soul Calibur II.
Øyvind mestrer sverdet i Soul Calibur II.

Audun Rodem

Super Smash Bros. Melee

Opp gjennom årene er det ingen spill jeg har spilt mer sammen med andre enn Super Smash Bros. Melee – interessant nok nettopp fordi jeg ikke eide spillet selv. Alt begynte da en kompis skaffet seg en GameCube og spillet en sen sommerkveld, og inviterte vennegjengen på å prøve ut Nintendo-slåssespillet. Vi ble hektet umiddelbart. I tiden som fulgte ble kjellerstua hans et naturlig samlingspunkt, og vi kunne tøye spillingen i flerfoldige timer.

På et tidspunkt hadde vi et fast rituale. Etter skolen ble vi med ham hjem, kun for å se hvem som kunne denge hvem. Ved middagstider ble det ofte en pause, men vi kunne ofte fortsette utover kvelden etterpå. Vi gikk aldri lei, selv om vi titt og stadig kunne bli småirriterte på hverandre.

Om ferdighetene fremdeles er det de en gang var, vet jeg ikke. Men da vi spilte som mest tror jeg at jeg godt kunne hamlet opp med de fleste som ønsket å prøve seg. Husk: dette var lenge før Smash hadde vokst seg opp til en e-sport med turneringer verden over, så hvem vet. Nå er jeg nok en sinke i spillet, men det var en periode der jeg kunne håndtere det meste.

Audun føler han mestret Super Smash Bros. Melee. 
Audun føler han mestret Super Smash Bros. Melee.  Bilde:Nintendo
Bilde: Erlend Moland Olsen

Petter Lønningen

Tony Hawk's Pro Skater 2

Det var bare to grunner til at jeg skaffet meg en PlayStation: Tony Hawk's Pro Skater og Tony Hawk's Pro Skater 2. Jeg tør påstå at jeg kan gruse dere alle sammen i sistnevnte. Samtlige spesialtriks sitter fremdeles i fingrene. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg kan dra de lengste linjene og hvordan fysikkmotoren kan manipuleres for å lage de drøyeste komboene. Men en imponerende highscore kan uansett aldri måle seg med følelsen av å lande et pent triks. Den perfekte transferen, den nydelig timede darksliden, wheelien som aldri tar slutt, Indygrabben som går hårfint over funboxen. Det er dette som gjør Tony Hawk's Pro Skater 2 til poesi.

I det virkelige liv la jeg brettet på hyllen da jeg ble så gammel at jeg begynte å bli redd for å falle. Abstinensene har jeg taklet ved å å kopiere triksene fra mine favorittskatevideoer i stedet. Alt handler om detaljene; det er noe underlig vakkert i å tvinge et så outrert spill som dette til å oppføre seg som en Killian Martin-skatevideo.

Det er få som kan matche Petters skateferdigheter i Tony Hawk's Pro Skater 2.
Det er få som kan matche Petters skateferdigheter i Tony Hawk's Pro Skater 2. Bilde: Zaibatsu, Mobygames.com

Håvard Hofstad Ruud

Mario Kart: Double Dash

Som redaksjonens eneste(?) speedrunner anser jeg det som trygt å fastslå at jeg er best i Banjo-Kazooie her på bruket (80. best i verden i skrivende stund).

Men det er også vel etablert at jeg er redaksjonens beste Mario Kart-spiller. I en intern turnering måtte resten av mine medskribenter se seg gruset, overkjørt og irettesatt. De var rett og slett sjanseløse mot mine hundrevis av timer med Mario Kart Double Dash, erfaring som rimelig enkelt lot seg overføre til Mario Kart 8.

I ydmykhetens navn skal det nevnes at jeg i ettertid har deltatt i en Mario Kart 64-turnering, hvor jeg fikk smake min egen medisin. Jeg satte meg fast i siste sving, ble forbikjørt og dermed slått ut av turneringen. Med en nest siste plass måtte jeg erkjenne for meg selv at det er de eldste som er best. Siden da har jeg spilt en hel del Mario Kart 64, og kan konkludere med at det er et spill som har holdt seg forferdelig dårlig. Det er rett og slett et hårreisende dårlig spill.

Det er derimot de nyere Mario Kart-spillene jeg kan dominere i. Særlig er det Double Dash på Gamecube jeg kan herje i. Det finnes en rekke tilfeldigheter i Mario Kart som gjør at man ikke vinner hver gang, men over 100 løp er jeg ikke i tvil om hvem som er kongen. Jeg.

Håvard er ikke bare speedrunner, har er også en speedracer i Mario Kart.
Håvard er ikke bare speedrunner, har er også en speedracer i Mario Kart.

Bjarte Wathne Helgesen

Killer 7

I det siste har eg byrja spela Playerunknown's Battlegrounds, og aldri før har det vore tydelegare for meg kor lite dyktig eg er i skytespel. Ikkje berre er eg dårleg til å treffa motstandarane; eg er òg eit frykteleg enkelt mål for dei. Eg veit rett og slett ikkje korleis eg skal te meg i ein skytekamp.

Merkeleg nok er det likevel eit skytespel som slår meg som mest aktuelt til denne spalta, nemleg Suda 51 sin Gamecube-kulthit Killer 7. Dette er eit av veldig få spel eg har runda 100 prosent: Først det vanlege spelet på vanskelegaste modus, så ei ny runde i Killer 8-modus, og så til slutt bonusbrettet Grasshopper 8.

Grunnen til at dette er noko som i det heile liknar på ein slags bragd, er at når ein speler spelet i Killer 8-modus, er alle fiendane sine sårbare punkt skjulte. Dermed må ein ha memorisert dei typiske plasseringane for desse punkta, samt vera kjapp og presis nok til å få uskadeleggjort Heaven Smiles-monstra før det er for seint. Eg veit ikkje kor stor andel av dei som spelte Killer 7 som òg runda Killer 8, men eg er på ein eller annan måte litt stolt over å ha vore ein av dei.

Bjarte brillierer i Killer 7.
Bjarte brillierer i Killer 7.

Joachim Froholt

TrackMania

Jeg spiller generelt ikke spill for å bli god i dem, det er i stedet noe som av og til skjer som et resultat av at jeg bruker mye tid på et spill, og ønsker å fullføre det. Selvsagt betyr det noen ganger at jeg spesifikt må jobbe for å bli bedre, slik som i Dark Souls-serien der øvelse er viktig for å lykkes. Men det betyr samtidig at når jeg først har blitt god i et spill, har jeg antakeligvis også fullført det og gått over på noe annet. Så jeg blir aldri virkelig god.

Når det er sagt, så har jeg tidvis vært temmelig god i TrackMania. I 2004 var jeg såpass flink at jeg spilte i et lag, og var med i den offisielle TrackMania-ligaen. Det ble for mye pes etter hvert, og etter hvert som laget tiltrakk seg enda bedre folk, ble øvingen i stor grad meningsløs. Jeg var god, men bare «fjerdeplass-god», så til slutt tok det lang tid mellom hver gang jeg kvalifiserte meg til å faktisk få delta i de offisielle løpene. Da var det på tide å spille noe annet.

Er det ett spill Joachim virkelig har vært i teten med så er det TrackMania.
Er det ett spill Joachim virkelig har vært i teten med så er det TrackMania.

Mathias Hynne

Counter-Strike: Global Offensive

Jeg har spilt Counter-Strike helt siden 2003, og mener dette er et spill jeg mestrer godt. Jeg har hatt flere perioder hvor jeg nesten ikke har spilt opp gjennom årene, men muskelminnet og spillforståelsen forsvinner jo aldri. Når jeg var yngre satset jeg litt, og deltok på en del lokale turneringer med gode resultater, før jeg selv "la opp" i 2007.

Etter det har jeg bare spilt for moro skyld, noe jeg også gjør den dag i dag. Min største styrke i spillet er nok evnen til å lese motspillere i 1vX-situasjoner, og reagere på dette. Mye av grunnen til at jeg er sterk på dette, er at jeg er veldig rolig når jeg spiller. Mange sier at jeg er av den stille typen, som kanskje sier litt for lite i løpet av en kamp. Det er kritikk jeg for øvrig er enig i, men det er også en stor fordel i mange situasjoner. Jeg har også de siste årene utviklet meg mye med AWPen, som jeg aldri kunne bruke i tidligere utgaver av spillet.

Noen som vil utfordre meg? ;)

Ingen er trygge rundt Mathias i Counter-Strike: Global Offensive.
Ingen er trygge rundt Mathias i Counter-Strike: Global Offensive. Bilde: Valve

Mikkjell Lønning

Call of Duty: Modern Warfare 2

I dei siste åra har eg merka at det blir vanskelegare og vanskelegare å fatte interesse for fleirspelarspel. Dette er stort sett fordi eg blir irritert på spel eg ikkje er god i. Etter å ha brukt tusenvis av timar på konkurransespel forventar eg liksom at eg skal vere god i alt. Slik er det sjølvsagt ikkje, og då blir eg tydelegvis lei. Det einaste spelet eg har klart å legge nokre hundre timar i dei siste åra, er Overwatch. Sjølv der gav eg meg i fjor mens eg snusa litt på Grandmaster.

Call of Duty: Modern Warfare 2 er det einaste spelet der eg har kjent at eg blei betre, heile tida. Eg har aldri hatt den same progresjonskjensla i noko anna spel enn MW2. Det er òg det spelet eg har vore desidert best i (skulle berre mangle med 1 200 timar), og konkurrerte ei stund blant dei dyktigaste spelarane i Europa. Det var noko i det spelet som fekk meg til å aktivt trene på taktikkar og studere dei andre toppspelarane sin teknikk. Kanskje har det noko med at bestevennen min var nett like god, og trena saman med meg, men først og fremst trur eg det kom ned til kor sinnsjukt morosamt det spelet faktisk var.

Kjemper du mot Mikkjell i Call of Duty: Modern Warfare 2 ligger du syltynt an.
Kjemper du mot Mikkjell i Call of Duty: Modern Warfare 2 ligger du syltynt an.

Andreas Klebo-Espe

Blitzball (Final Fantasy X)

Ja, jeg vet. Denne er kanskje litt utenfor spørsmålets rammer, men hvor ofte er det man får skrive om tidenes mest undervurderte minispill? I alle mine møter med Final Fantasy X-fans dukker alltid den samme klagen opp: «Spillet er topp, men jeg hatet Blitzball.» Her og nå kan jeg avsløre at Blitzball egentlig er fantastisk. Folk flest er bare dårlige spillere.

Jeg, derimot, er meget dyktig i Blitzball, og fra første kamp mot Luca Goers – som jeg for øvrig vant 4-0 – visste jeg at dette var sporten for meg. På mine eldre dager har jeg nok ikke det som skal til for å hevde meg blant eliten i CS:GO, Rocket League og andre e-sporter. Om Square noen gang lanserer et frittstående Blitzball-spill kan jeg imidlertid love at det blir andre boller. Som den mektige Rudolf Blodstupmoen en gang sa: «Je e villig tell når som helst, hvor som helst, å møte åkken som helst.»

Andreas er kanskje et Blitzball-geni, men imot fiender er han en nybegynner.
Andreas er kanskje et Blitzball-geni, men imot fiender er han en nybegynner. Bilde: Square Enix

Andreas Bjørnbekk

Warhawk

Jeg har lyst til å nevne titler som Rocket League og Call of Duty 4: Modern Warfare, men jeg ender nok opp på PlayStation 3-klassikeren Warhawk. Kort oppsummert er dette et flerspillerspill der man kriger på en massiv skala på bakken, i tanks, bil eller fly. Ikke bare er spillet så enestående fordi det ikke er noe som kommer i nærheten av dets blanding av intens action og strategisk tenkning, men Warhawk tilbyr også online-spilling samtidig som opptil fire personer kan spille fra samme konsoll.

Favorittmodusen var nok Zones der man skulle ta over baser, samt Capture The Flag. Det beste med sistnevnte var hvordan man kunne hoppe inn i skipet og fly til fiendens base, men med en gang man stjal flagget ble du tvunget til å komme deg tilbake til din egen base uten å bruke luften. At hele laget kom til unnsetning for å sikre din trygge tilbakekomst var kjempemorsomt. Det jeg husker best er de helt syke minnene av å skyte ned fly med tanks, sveve over vakre kart som Eucadia og Archipelago, og bruke kikkerter som kalte inn bomberegn ovenfra. For et spill dette var. Jeg hadde ikke sagt nei takk til en relansering på PlayStation 4 – eller en fullverdig oppfølger.

Vil du bli eid av Andreas i Warhawk?
Vil du bli eid av Andreas i Warhawk?

Erik-André Vik Mamen

Micro Machines-serien

Jeg må bare innrømme at det er sjelden jeg spiller flerspillerspill nå til dags. Sist måned ble jeg riktignok blant «topp 25%» av Hearthstone spillere. Likevel vil jeg påstå at jeg kanskje mestrer bedre mange av de simulerings- og strategispill som jeg ofte spiller. Men det er sjelden jeg spiller det samme spillet så lenge som et halvt år, så når jeg begynner å bli skikkelig god er jeg gjerne også skikkelig lei!

Men for å få litt kontinuitet vil jeg gjerne trekke frem spillserien Micro Machines. Spesielt det andre og tredje spillet i serien brukte jeg utallige timer i. Jeg husker at jeg stort sett gruste hver eneste venn jeg spilte med. Faktisk ble jeg så overlegen at jeg innimellom valgte å rygge for å få litt større utfordringer. Det var naturligvis ikke noe som falt i god smak hos alle, men det var i det minste moro for meg.

I fjor sommer kom mobilspillet Micro Machines som jeg ikke klarte å legge fra meg før langt ut på vinteren. Jeg oppdaget raskt at jeg fortsatt mestret gamle kunster. Grunnen til at jeg la det fra meg var kanskje mest forretningsmodell og turneringsformen jeg ikke var helt fornøyd med. Likevel gjorde det meg oppmerksom på at i disse tider slippes Micro Machines World Series, et spill som kanskje blir min nye sommerfavoritt?

Erik-André kjører nok fra deg ganske kjapt i Micro Machines.
Erik-André kjører nok fra deg ganske kjapt i Micro Machines. Bilde: Erik-André Mamen, Gamer.no

Diskuter gjerne hvilket spill som har gjort mest inntrykk på deg i kommentarfeltet. Om du liker denne spalten må dere gjerne komme med forslag til fremtidige spørsmål vi kan besvare.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Call of Duty 4 Modern Warfare Platinum

Dark Souls II: Scholar of the First Sin XOne

Micro Machines SMS

Micro Machines V3 Windows

Dark Souls III: Ashes of Ariandel PS4

Tony Hawk's Pro Skater PS

Killer 7 PS2

Rocket League XOne

Counter-Strike: Source Windows

Killer 7 GC

Tony Hawk's Pro Skater N-Gage

Mario Kart: Double Dash!! GC

Counter-Strike Xbox

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android

Micro Machines v4 Windows

Dark Souls III Windows

Micro Machines v4 PS2

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Windows

Micro Machines v4 PSP

Dark Souls III: The Ringed City XOne

Micro Machines v4 DS

Micro Machines DOS

Warhawk PS3

Micro Machines 2: Turbo Tournament SMD

Call of Duty 4: Modern Warfare Windows

Tony Hawk's Pro Skater HD

Call of Duty 4: Modern Warfare PS3

Micro Machines World Series PS4

Call of Duty 4: Modern Warfare X360

Rocket League Windows

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPhone

Dark Souls: Prepare to Die Edition Windows

Overwatch XOne

Dark Souls X360

Overwatch (Collectors Edition)

Dark Souls PS3

Mario Kart 8 Deluxe Switch

Dark Souls

Dark Souls III: The Ringed City PS4

Tony Hawk's Pro Skater HD

Playerunknown's Battlegrounds XOne

Counter-Strike: Global Offensive Windows

Tony Hawk's Pro Skater DC

Counter-Strike: Global Offensive X360

Micro Machines NES

Counter-Strike: Global Offensive PS3

Micro Machines 2: Turbo Tournament DOS

Dark Souls II Windows

Micro Machines V3 GBC

Dark Souls II X360

Micro Machines iPad

Dark Souls II PS3

Dark Souls III Deluxe Edition

Mario Kart 8 Wii U

Micro Machines World Series Mac

League of Legends Windows

TrackMania Windows

Call of Duty: Modern Warfare 2 X360

Rocket League PS4

Call of Duty: Modern Warfare 2 Windows

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS4

Call of Duty: Modern Warfare 2 PS3

Overwatch Windows

Soulcalibur II GC

Dark Souls III PS4

Soulcalibur II Xbox

Dark Souls III XOne

Soulcalibur II PS2

Overwatch PS4

Counter-Strike: Source Mac

Overwatch (Collectors Edition)

Counter-Strike: Global Offensive Mac

Overwatch (Collectors Edition)

Tony Hawk's Pro Skater HD PS3

Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Tony Hawk's Pro Skater HD X360

Dark Souls III: Ashes of Ariandel XOne

Counter-Strike Windows

Dark Souls III: Ashes of Ariandel Windows

Tony Hawk' Pro Skater HD Windows

Dark Souls III: The Ringed City Windows

Tony Hawk's Pro Skater HD Windows

Playerunknown's Battlegrounds Windows

Tony Hawk's Pro Skater 2 PS

Rocket League Switch

Counter-Strike: Source Linux

Tony Hawk's Pro Skater N64

Counter-Strike Mac

Micro Machines Amiga

Counter-Strike Linux

Micro Machines GB

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS3

Micro Machines SMD

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Vita

Micro Machines SNES

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad

Micro Machines 2: Turbo Tournament GB

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac

Micro Machines 2: Turbo Tournament SNES

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows

Micro Machines V3 PS

SoulCalibur II HD Online PS3

Micro Machines Android

SoulCalibur II HD Online X360

Micro Machines iPhone

League of Legends Mac

Tony Hawk's Pro Skater HD

Dark Souls II: Scholar of the First Sin PS3

Dark Souls III Apocalypse Edition

Dark Souls II: Scholar of the First Sin PS4

Micro Machines World Series Windows

Dark Souls II: Scholar of the First Sin Windows

Micro Machines World Series Linux

Dark Souls II: Scholar of the First Sin X360

Micro Machines World Series XOne

Final Fantasy X PS2

Call of Duty 4 Modern Warfare Platinum

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Dark Souls II: Scholar of the First Sin XOne XOne PS3 PS4 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. april 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bandai Namco
 • Utvikler: From Software

Micro Machines SMS SMS NES SMD Amiga DOS SNES GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1994
 • Plattform: Sega Master System

Micro Machines V3 Windows Windows PS GBC

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1998
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Toolbox Design Ltd.
 • Utvikler: Codemasters

Dark Souls III: Ashes of Ariandel PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Tony Hawk's Pro Skater PS PS DC N64 N-Gage

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: September 1999
 • Plattform: PlayStation
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Neversoft Interactive

Killer 7 PS2 PS2 GC

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. juli 2005
 • Plattform: PlayStation 2
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Grasshopper Manufacture

Rocket League XOne XOne PS4 Windows Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. februar 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

På lager 249,-
På lager 299,-
Ikke på lager 299,-
På lager 318,-

Counter-Strike: Source Windows Windows Mac Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2005
 • Plattform: Windows

Killer 7 GC GC PS2

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. juli 2005
 • Plattform: Nintendo GameCube
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: Grasshopper Manufacture

Tony Hawk's Pro Skater N-Gage N-Gage PS DC N64

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2003
 • Plattform: Nokia N-Gage
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Neversoft Interactive

Mario Kart: Double Dash!! GC GC

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. november 2003
 • Plattform: Nintendo GameCube
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Counter-Strike Xbox Xbox Windows Mac Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. mars 2004
 • Plattform: Xbox
 • Utgiver: Microsoft Game Studios
 • Utvikler: Valve

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android Android iPad Mac Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. desember 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Micro Machines v4 Windows Windows PS2 PSP DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2006
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Supersonic

Dark Souls III Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. april 2016
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 398,-
Ukjent lagerstatus 398,-
På lager 449,-
Ikke på lager 477,-

Micro Machines v4 PS2 PS2 Windows PSP DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2006
 • Plattform: PlayStation 2
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Supersonic

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Windows Windows PS2 PS3 Vita PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. mai 2016
 • Plattform: Windows

Micro Machines v4 PSP PSP Windows PS2 DS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2006
 • Plattform: PlayStation Portable
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Supersonic

Dark Souls III: The Ringed City XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. mars 2017
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Micro Machines v4 DS DS Windows PS2 PSP

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2006
 • Plattform: Nintendo DS
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Supersonic

Micro Machines DOS DOS NES SMD Amiga SMS SNES GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1994
 • Plattform: DOS

Warhawk PS3 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2007
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: SCEE
 • Utvikler: Incognito Studios

Micro Machines 2: Turbo Tournament SMD SMD DOS GB SNES

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 1994
 • Plattform: Sega Mega Drive
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Codemasters

Call of Duty 4: Modern Warfare Windows Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. november 2007
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Infinity Ward

Tony Hawk's Pro Skater HD

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Call of Duty 4: Modern Warfare PS3 PS3 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. november 2007
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Infinity Ward

Beste priser

På lager 149,-

Micro Machines World Series PS4 PS4 Windows Mac Linux XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2017
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Just Add Water

Beste priser

Forventet lagerdato 225,-
På lager 248,-
Ikke på lager 299,-

Call of Duty 4: Modern Warfare X360 X360 Windows PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. november 2007
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Infinity Ward

Rocket League Windows Windows PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 112,-
Nedlasting 140,-

Call of Duty: Modern Warfare 2

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 119,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPhone iPhone iPad Mac Windows Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. april 2015
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Dark Souls: Prepare to Die Edition Windows Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. august 2012
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 149,-
Ikke på lager 159,-
Nedlasting 193,-

Overwatch XOne XOne Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 249,-
Ikke på lager 249,-
På lager 279,-
Nedlasting 338,-

Dark Souls X360 X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2011
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Overwatch (Collectors Edition)

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Dark Souls PS3 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2011
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Mario Kart 8 Deluxe Switch Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. april 2017
 • Plattform: Nintendo Switch

Beste priser

På lager 495,-
På lager 495,-
På lager 498,-
På lager 527,-

Dark Souls   Les mer »

Dark Souls III: The Ringed City PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. mars 2017
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Tony Hawk's Pro Skater HD   Les mer »

Playerunknown's Battlegrounds XOne XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2018
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Nedlasting 190,-
På lager 199,-
Ikke på lager 199,-
Nedlasting 247,-

Counter-Strike: Global Offensive Windows Windows X360 PS3 Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. august 2012
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Valve Software
 • Utvikler: Hidden Path Entertainment

Beste priser

Nedlasting 82,-
På lager 119,-

Tony Hawk's Pro Skater DC DC PS N64 N-Gage

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. juni 2000
 • Plattform: Sega Dreamcast
 • Utgiver: Activision

Counter-Strike: Global Offensive X360 X360 Windows PS3 Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. august 2012
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Valve Software
 • Utvikler: Hidden Path Entertainment

Micro Machines NES NES SMD Amiga DOS SMS SNES GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1991
 • Plattform: Nintendo Entertainment System
 • Utgiver: Camerica

Counter-Strike: Global Offensive PS3 PS3 Windows X360 Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. august 2012
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Valve Software
 • Utvikler: Hidden Path Entertainment

Micro Machines 2: Turbo Tournament DOS DOS SMD GB SNES

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1995
 • Plattform: DOS
 • Utgiver: Supersonic Software
 • Utvikler: Codemasters

Dark Souls II Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. april 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 270,-
Nedlasting 386,-

Micro Machines V3 GBC GBC PS Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Desember 2000
 • Plattform: Game Boy Color
 • Utgiver: Novalicious
 • Utvikler: THQ

Dark Souls II X360 X360 PS3 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 95,-
Ikke på lager 299,-

Micro Machines iPad iPad iPhone Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. juni 2016
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Chillingo
 • Utvikler: Codemasters Birmingham

Dark Souls II PS3 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 95,-

Dark Souls III Deluxe Edition

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 629,-
Ikke på lager 649,-
Nedlasting 769,-
Nedlasting 822,-

Mario Kart 8 Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. mai 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Ikke på lager 425,-
På lager 459,-
På lager 494,-
På lager 498,-

Micro Machines World Series Mac Mac Windows Linux PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2017
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Codemasters

Beste priser

Nedlasting 8,-

League of Legends Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. oktober 2009
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Riot Games

TrackMania Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mai 2004
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Digital Jesters
 • Utvikler: Nadeo

Call of Duty: Modern Warfare 2 X360 X360 Windows PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2009
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Infinity Ward

Rocket League PS4 PS4 Windows XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Psyonix

Beste priser

På lager 248,-
På lager 249,-
På lager 256,-
På lager 278,-

Call of Duty: Modern Warfare 2 Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2009
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Infinity Ward

Beste priser

På lager 79,-
Nedlasting 86,-

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS4 PS4 PS2 PS3 Vita Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. mai 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Beste priser

På lager 198,-
På lager 278,-

Call of Duty: Modern Warfare 2 PS3 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. november 2009
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Infinity Ward

Beste priser

På lager 149,-

Overwatch Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

Nedlasting 227,-
Nedlasting 236,-
Ukjent lagerstatus 259,-
På lager 279,-

Soulcalibur II GC GC Xbox PS2

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. september 2003
 • Plattform: Nintendo GameCube
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Namco Bandai

Dark Souls III PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. april 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Ikke på lager 197,-
På lager 349,-
Forventet lagerdato 349,-
På lager 369,-

Soulcalibur II Xbox Xbox GC PS2

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. september 2003
 • Plattform: Xbox
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Namco Bandai

Dark Souls III XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. april 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Ikke på lager 97,-
På lager 279,-
På lager 349,-
Forventet lagerdato 355,-

Soulcalibur II PS2 PS2 GC Xbox

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. september 2003
 • Plattform: PlayStation 2
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Namco Bandai

Overwatch PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 249,-
På lager 278,-
På lager 279,-
På lager 354,-

Counter-Strike: Source Mac Mac Windows Linux

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2005
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Valve Software

Overwatch (Collectors Edition)

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Counter-Strike: Global Offensive Mac Mac Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. august 2012
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Valve Software
 • Utvikler: Hidden Path Entertainment

Overwatch (Collectors Edition)

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Tony Hawk's Pro Skater HD PS3 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. august 2012
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2016
 • Plattform:
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 31,-

Tony Hawk's Pro Skater HD X360 X360 PS3 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. juli 2012
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Dark Souls III: Ashes of Ariandel XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Counter-Strike Windows Windows Mac Linux Xbox

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. november 2000
 • Plattform: Windows

Dark Souls III: Ashes of Ariandel Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Tony Hawk' Pro Skater HD Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. september 2012
 • Plattform: Windows

Dark Souls III: The Ringed City Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. mars 2017
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 121,-

Tony Hawk's Pro Skater HD Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. september 2012
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Robomodo

Playerunknown's Battlegrounds Windows Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. desember 2017
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 255,-
Nedlasting 259,-
Ikke på lager 259,-

Tony Hawk's Pro Skater 2 PS PS

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. september 2000
 • Plattform: PlayStation
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Neversoft Interactive

Rocket League Switch Switch PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. november 2017
 • Plattform: Nintendo Switch

Beste priser

På lager 279,-
Ukjent lagerstatus 279,-
På lager 299,-
Forventet lagerdato 346,-

Counter-Strike: Source Linux Linux Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. oktober 2005
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Valve Software

Tony Hawk's Pro Skater N64 N64 PS DC N-Gage

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2000
 • Plattform: Nintendo 64
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Neversoft Interactive

Counter-Strike Mac Mac Windows Linux Xbox

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. november 2000
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Valve
 • Utvikler: Valve

Micro Machines Amiga Amiga NES SMD DOS SMS SNES GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1993
 • Plattform: Commodore Amiga

Counter-Strike Linux Linux Windows Mac Xbox

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. november 2000
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Valve
 • Utvikler: Valve

Micro Machines GB GB NES SMD Amiga DOS SMS SNES

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1995
 • Plattform: Game Boy
 • Utgiver: Ocean Software Ltd.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS3 PS3 PS2 Vita PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Micro Machines SMD SMD NES Amiga DOS SMS SNES GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Juli 1993
 • Plattform: Sega Mega Drive

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Vita Vita PS2 PS3 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. mars 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Micro Machines SNES SNES NES SMD Amiga DOS SMS GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1994
 • Plattform: Super Nintendo
 • Utgiver: Ocean Software Ltd.

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad iPad Mac Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Micro Machines 2: Turbo Tournament GB GB SMD DOS SNES

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1996
 • Plattform: Game Boy
 • Utgiver: Ocean

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac Mac iPad Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Micro Machines 2: Turbo Tournament SNES SNES SMD DOS GB

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1996
 • Plattform: Super Nintendo
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Ocean

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows Windows iPad Mac Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Micro Machines V3 PS PS Windows GBC

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Mars 1997
 • Plattform: PlayStation
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Codemasters

SoulCalibur II HD Online PS3 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Namco Bandai

Micro Machines Android Android iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 27. september 2016
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Chillingo
 • Utvikler: Codemasters Birmingham

SoulCalibur II HD Online X360 X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: Namco Bandai

Micro Machines iPhone iPhone iPad Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. juni 2016
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Chillingo
 • Utvikler: Codemasters Birmingham

League of Legends Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. oktober 2009
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Riot Games

Tony Hawk's Pro Skater HD

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Dark Souls II: Scholar of the First Sin PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. april 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Bandai Namco
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 129,-
Forventet lagerdato 235,-
På lager 288,-

Dark Souls III Apocalypse Edition

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 349,-

Dark Souls II: Scholar of the First Sin PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. april 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bandai Namco
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 198,-
På lager 199,-
Forventet lagerdato 245,-

Micro Machines World Series Windows Windows Mac Linux PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2017
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Codemasters

Beste priser

Nedlasting 60,-
På lager 199,-
På lager 244,-
Nedlasting 290,-

Dark Souls II: Scholar of the First Sin Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. april 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bandai Namco
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 88,-
Nedlasting 270,-
Ikke på lager 299,-
Nedlasting 386,-

Micro Machines World Series Linux Linux Windows Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2017
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Codemasters
 • Utvikler: Codemasters

Beste priser