TrackMania

21. mai 2004

TrackMania er en helt ny type bilspill fra Nadeo, et lite franskbasert utviklerselskap. Spillet kan sammenlignes med det gamle Stunt Car Racer, men strekker seg milevis lenger. Spilleren kan sette sammen sin egen bane basert på tre temaer på en veldig enkel og unik måte, ved hjelp av 300 ferdigkonstruerte blokker. Med looper, hopp, ramper og andre ville konstruksjoner kan du lage en bane som du aldri vil oppleve i virkeligheten.

Det er nettopp dette som skal gjøre TrackMania til en unik og utrolig morsom opplevelse. Singleplayer-opplevelsen ivertas med en mengde utfordringer og tester, men spillet støtter også multiplayer selv for brukere med modem. Spillere kan enkelt utveksle banene via e-post, da filstørrelsen kun er noen få kilobytes.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 21. mai 2004
  • Sjanger: Racing
  • Utvikler: Nadeo
  • Utgiver: Digital Jesters

Artikler om TrackMania

TrackMania: SpeedUp! alpha ute nå

SpeedUp! er den neste gratisekspansjonen til TrackMania. Her får vi masse nye funksjoner og blokker, og hvis du har lyst til å teste herligheten kan du laste ned alphaversjonen nå.

Nytt om TrackMania

Snart et år siden spillet debuterte på markedet kommer det fremdeles nytt gratisinnhold til TrackMania. Har ikke Nadeo hørt om kapitalisme?

Nadeo presenterer TrackMania Sunrise

Hva får vi hvis vi blander de halsbrekkende stuntene fra TrackMania med det raske og heftige gameplayet fra Gran Turismo? Vi vet ikke, men sjansene er store for at det likner på TrackMania Sunrise.

TrackMania

Internett-suksessen TrackMania har endelig funnet veien til norske butikker, og den norske versjonen kommer med Power Up!-ekspansjonen ferdiginstallert. Et allerede suverent spill er med andre ord blitt enda bedre.

Trackmania: Power Up!

Fantastiske byggekombinasjoner og halsbrekkende konstruksjoner til tross, utviklerene hos Nadeo har ikke brukket nakken enda. Nå lanserer de en demo av Trackmania: Power Up!, utvidelsespakken til det etter hvert godt kjente bilspillet.

TrackMania kommer til Norge

Det innovative bilspillet TrackMania kommer endelig til Norge. Det er Nordic SoftSales som skal stå for distribusjonen i vår del av verden.

Eksklusive bilder fra TrackMania 1.2

Om ikke lenge vil Nadeo utgi en gratis tilleggspakke til TrackMania. Pakken, som vil være på omtrent 80 MB, kommer blant annet til å inneholde 40 nye byggeklosser. Vi har ti eksklusive skjermbilder fra betaversjonen.

Trackmania

Nadeo har akkurat gitt ut den første oppdateringen til det innovative bilspillet Trackmania.

Bilder fra spillet

Til toppen