TrackMania Original

Misset du kultklassikeren TrackMania da det opprinnelig ble utgitt? Nå lanseres en ny og mye heftigere versjon av spillet, og her er demoen.

TrackMania Original er en ny og forbedret versjon av det originale TrackMania. Spillet inkluderer alle de nye funksjonene som ble introdusert med TrackMania Sunrise, slik som nytt baneredigeringsverktøy, integrert malerverktøy for "skins", p2p-støtte og "media tracker", som gir deg mulighet til å legge heftige effekter til banene dine.

I tillegg kommer TrackMania Original med to nye moduser; "platform" (hentet direkte fra TrackMania Sunrise) og "stunts", som er helt ny og temmelig artig. Som om ikke dette var nok får vi over 100 nye blokker (i tillegg til ekstrablokkene fra TrackMania PowerUp) og alle de nye grafiske effektene fra TrackMania Sunrise.

Totalt sett betyr det at TrackMania er større og bedre enn noensinne, og med tanke på at originalversjonen fikk karakteren ni hos oss, burde dette love svært godt. Nadeo er kjent for å gi ut store og omfattende demoer av spillene sine, og demoen av TrackMania Original er ikke noe unntak.

Her får du prøve begge de nye modusene, samt "race" og "puzzle" fra standardversjonen. Hver modus inneholder tre baner, noe som gir tolv baner totalt. Disse modusene kan spilles både alene og sammen med andre, og i tillegg inneholder demoen en begrenset versjon av baneredigeringsverktøyet, slik at du enkelt kan lage dine egne baner.

Alt dette kommer på slunkne 134 MB, og du finner det her:

Merk: Alle nyhetene i TrackMania Original vil lanseres i en gratisoppdatering for eiere av originalen.

Siste fra forsiden