TrackMania

I helgen lanserte Nadeo den ferdige versjonen av TrackMania Original-oppgraderingen for TrackMania.

TrackMania Original gir eiere av det første TrackMania-spillet alle de nye funksjonene som ble introdusert med TrackMania Sunrise, slik som nytt baneredigeringsverktøy, integrert malerverktøy for "skins", p2p-støtte og "media tracker", som gir deg mulighet til å legge heftige effekter til banene dine.

I tillegg kommer TrackMania Original med to nye moduser; "platform" (hentet direkte fra TrackMania Sunrise) og "stunts", som er helt ny og temmelig artig. Som om ikke dette var nok får vi over 100 nye blokker (i tillegg til ekstrablokkene fra TrackMania PowerUp) og alle de nye grafiske effektene fra TrackMania Sunrise.

Det er med andre ord litt som om Electronic Arts eller Konami skulle lansere en gratis oppdatering til fjorårets fotballspill, som legger inn alle de nye funksjonene fra årets spill. For at Nadeo skal tjene litt penger på TMO-oppdateringen vil du nå kunne få ekte reklamer i spillet (slik som i Anarchy Online, for eksempel), men dette kan du selv velge bort med et museklikk.

TrackMania Original har også blitt lansert (som egen "collector's edition") i butikkene i enkelte europeiske land. Vi vet ikke når vi får se spillet her til lands. Hvis du er TrackMania-jomfru, eller kun har erfaring med Sunrise, kan du forøvrig teste TMO-demoen for å se hva det er du har gått glipp av.

TrackMania Original-oppdateringen kan du skaffe ved å klikke "check for updates" i TrackMania-launcheren. Alternativt kan du laste den ned fra GamersHell, for eksempel.

Siste fra forsiden