Skjermbilder fra Trackmania Original

Med Trackmania skapte utvikleren Nadeo et helt unikt, men meget underholdende og avhengighetsdannende bilspill. Nå kommer originalen i ny drakt.

Etter lanseringen av bilspillet Trackmania i april 2004, mottok det lille franske selskapet Nadeo mye skryt fra spillermiljøet. Spillet kunne sammenlignes med Stunt Car Racer. Likevel strakk Trackmania seg mye, mye lenger. Oppfølgeren, Trackmania Sunrise, ble en realitet for noen måneder siden. Nå har retroånden ankommet Nadeo, som om ikke lenge slipper originalen på nytt, i Sunrise-drakt.

I Trackmania kunne spilleren sette sammen sin egen bane basert på tre temaer på en veldig enkel og innovativ måte, ved hjelp av 300 ferdigkonstruerte blokker. Med looper, hopp, ramper og andre ville konstruksjoner kunne spilleren lage en bane som man aldri vil oppleve i virkeligheten.

Det er nettopp dette som har gjort Trackmania-franschisen en unik og utrolig morsom opplevelse. Enkeltspilleropplevelsen ivertas med en mengde utfordringer og tester, men spillet støtter også flerspiller selv for brukere med modem. Spillere kan enkelt utveksle banene via e-post, og filstørrelsen kun er noen få kilobytes.

I retroutgivelsen Trackmania Original finner vi alle funksjoner og spillelementer som gjorde Trackmania kjent verden over. I tillegg får vi alle verktøyene og flerspillermulighetene vi kjenner fra Trackmania Sunrise, samt en ny spilltype og hundre nye byggeklosser.

Digital Jesters, som er offisiell utgiver av Trackmania i England og Norden, har foreløpig ingen lanseringsdato å gå ut med. I følge pressemeldingen fra den franske utgiveren, Focus Home Interactive, vil prisen ligge på rundt 25 Euro. De som allerede eier originale Trackmania vil kunne oppdatere spillet gratis, antageligvis via en nedlastbar oppdatering.

De første fire skjermbildene fra Trackmania Original kan beskues i vårt bildegalleri for Trackmania (nyeste øverst til venstre).

Siste fra forsiden