Prøvekjør TrackMania Original på fredag

På fredag kan du prøvekjøre nyversjonen av TrackMania, og det eneste kravet er at du eier en original TrackMania-CD.

Klassiske TrackMania ble langt fra så populært blant spillkjøperne som det fortjente, men nå får snart de som overså denne klassikeren sjansen til å kjøpe den igjen, i en ny og forbedret versjon. TrackMania Original, som nyversjonen heter, kommer med en haug nye baneelementer og massevis av nytt gameplaymessig innhold samtidig som det benytter seg av den heftige grafikkmotoren til TrackMania Sunrise.

Det er imidlertid ikke bare nykommere eller folk som har blitt lokket inn i TrackMania-universet av TrackMania Sunrise som har noe å glede seg til når TrackMania Original lanseres. Hvis du allerede eier originalspillet får du nemlig tilgang til hele herligheten i form av en gratis tilleggspakke som har fått navnet TrackMania: Level Up!

Det er ikke direkte vanlig at en utvikler lanserer en såpass stor gratis tilleggspakke til et spill så lenge etter den opprinnelige utgivelsen, men Nadeo har aldri vært kjent for å følge strømmen. De som likevel kjøper TrackMania Original kan forvente seg å få den i en samlereske med ekstra snadder. Om denne blir tilgjengelig i butikkene i Norge, eller om den må kjøpes direkte fra Nadeo er fortsatt ikke klart.

På førstkommende fredag kommer Nadeo til å legge ut en betaversjon av TrackMania Original, og denne vil være åpen for alle som har kjøpt TrackMania. Det er med andre ord tid for å finne fram den originale CD-en fra hylla igjen (om du i det hele tatt har lagt den bort), for skal vi dømme etter den informasjonen vi har fått til nå, blir TrackMania Original vel verd nedlastingen.

Siste fra forsiden