Gratis TrackMania-spill i januar

Nadeo jobber med et nytt TrackMania-spill, som kommer med en ny bil, et nytt miljø og nye gameplayelementer. Og prisen? Helt gratis.

TrackMania Nations ESWC er et nytt spill i den kritikerroste TrackMania-serien. Spillet utvikles spesielt for Electronic Sports World Cup, og kommer med et helt nytt spillmiljø (og en medfølgende bil) som heter Stadium. Spillet er helt gratis, og kan lastes ned av alle (uansett om de planlegger å delta i ESWC eller ikke). Det er heller ikke nødvendig å eie TrackMania eller TrackMania Sunrise for å bruke TrackMania Nations.

For øyeblikket vet vi ikke spesielt mye om TrackMania Nations ESWC, annet enn spillet kommer med det samme kartredigeringsverktøyet som standardversjonen (riktignok uten tunneler og fjell). Bilen beskrives som en blanding av en F1-bil og en buggy (F1 når den kjører og buggy når den hopper). Spillet kommer også med ting som forbedret tilskuermodus og bedre mulighet til å spille 1 vs. 1-kamper.

Hvis du vil finne ut mer om dette nye spillet kan du lytte til et opptak fra gårsdagens TM Radio-show (vær oppmerksom på at engelsken til programlederne ikke er spesielt god). Du kan også finne noen skjermbilder (stort sett kun av bilen, ikke selve miljøet) og et par informative setninger på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden