TrackMania utvides videre

Nadeo har fortalt litt om de nye elementene i TrackMania Original og TrackMania Level Up.

Først og fremst kan de som har fulgt nervøst med i utviklingen av den kostnadsfrie tilleggspakken til TrackMania, SpeedUp!, glede seg over at den ikke er kansellert. I stedet har den utviklet seg til en mye større pakke, som kommer med alle forbedringene fra SpeedUp!, samt alt det ekstramaterialet som nå er planlagt for nyutgaven av TrackMania.

Det vil si at vi får over hundre nye byggeklosser (som gir intelligente kartdesignere en bråte med nye muligheter), samt en mengde av de nyhetene vi fikk se i TrackMania Sunrise (inkludert rundetellere, muligheten til å male bilen din, offisiell rangeringsstige, og så videre).I tillegg får vi en helt ny stunt-modus, som vil være spillbar både i flerspiller og enspiller.

Dette er imidlertid ikke nok for Nadeo, som også har bestemt seg for å implementere avanserte tilskuermuligheter for flerspillerløp (med en mengde kameramuligheter) og mulighet til å legge inn din egen musikk i banene dine (noe som vil fungere omtrent slik som dagens reklamepaneler fungerer i Sunrise). Grafikkmotoren er også oppdatert, og blir teknologisk sett på linje med den vi finner i Sunrise.

TrackMania Level Up vil være gratis, og skal lanseres omtrent samtidig med TrackMania Original, en nyversjon av originalen. Digital Jesters, som er offisiell utgiver av Trackmania i England og Norden, har foreløpig ikke satt noen lanseringsdato på TrackMania Original. I følge en pressemelding fra den franske utgiveren, Focus Home Interactive, vil prisen ligge på rundt 25 Euro.

Eiere av det første TrackMania-spillet kan forøvrig prøve å bli med på betatestingen av TrackMania Level Up. Informasjon om dette finnes på det nylanserte TrackMania-forumet til Nadeo.

Siste fra forsiden