Podkast

Rad Crew - sesong 9, episode 14

Fem spill vi liker til tross for vanskelighetsgraden

Hvor utfordrende synes du spill skal være?

Denne uken handler store deler av Rad Crew om spill som setter spilleren på store prøver. Episoden starter med en toppliste over hva Jostein Hakestad, Inger Lise W. James og Are Ness Fløgstad mener er tidenes vanskeligste spill, men som de likevel liker veldig godt. Flere generasjoner av spillere har revet seg i håret over alt fra Mega Man til Ninja Gaiden, og vertene oppsummerer de beste av de vanskeligste spillene.

Deretter kommer spillanmelder Gøran Solbakken fra Gamer.no på besøk for å dykke dypt ned i et nytt, svært utfordrende spill: Bloodborne. Jostein har alltid vært skeptisk til Souls-spillene, men den nye utgivelsen til From Software har klart å gripe ham med kjapp slåssing og mer fokus på action enn før.

Ukens episode.

Avslutningsvis tar showet en pause fra alt som er stressende og vrient. De spurte lytterne hvilke spill de hadde sovnet til, og svaret var mer variert enn de kunne ane. Det viser seg seg at publikum kan sovne til nesten hva som helst, inkludert denne podkasten.

Her er Rad Crew-menyen denne uka:

  • De fem beste, vanskelige spillene (00:02)
  • Nyheter (00:23)
  • Bloodborne og Dark Souls 2 (00:41)
  • Har du sovnet til et spill? Lytterne svarer (1:15)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 9. april
Rad Crew, 26. mars
Rad Crew, 19. mars

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden