Ferrari-simulator til konsoll

System 3 har kunngjort at de jobber med spill basert på Ferrari Challenge. Spillene kommer til Wii, PS3, DS og PSP.

Den britiske utgiveren System 3 har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på Ferrari Challenge-serien. For øyeblikket jobber de med spill for PS3, PSP, DS og Wii, og serien vil debutere på PS3. System 3 forteller at spillene blir svært autentiske, og at handlingen foregår på virkelige baner.

System 3 har ikke kommet med mange detaljer om spillet, men det fortelles at PS3-spillere kan se frem til onlinespilling for opp til 16 spillere, mens de som foretrekker en av de to håndholdte konsollene kan glede seg til å kjøre mot opp til tre venner samtidig. De håndholdte versjonene støtter også spilldeling, slik at kun én av spillerne behøver å ha en original kopi av spillet.

Wii-versjonens flerspillermuligheter har ikke blitt nevnt, men det fortelles selvfølgelig at den inkluderer full støtte for den bevegelsesbaserte kontrolleren. Det blir også mulig å spille med "ratt" (som i enkelte andre bilspill for Wii), men det fortelles ikke om dette følger med spillet eller ikke.

System 3 har ikke kommet med noen utgivelsesdato for spillet, men de har lagt ut et lite nettsted, som det forhåpentligvis kommer litt informasjon på etter hvert. I tillegg har de røpet at de planlegger å gi ut et spill som heter Ferrari Street Racer på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden